1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Alex'ten anlamlı imza

Alex'ten anlamlı imza

Fenerbahçe'nin efsanevi kaptanlarından Alex de Souza “Geleceğin Tohumları Filizleniyor” kampanyasına destek vererek ne kadar duyarlı olduğunu bir kez daha gösterdi

A+A-

 

Kavram Meslek Yüksekokulu öğrencileri tarafından organize edilen kampanyaya Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor ve Spor Toto Süper Lig’in yıldızları tam destek verdi. Kampanyanın en ilginç katılımcısı da Fenerbahçe’nin eski kaptanı Alex de Souza oldu. Brezilyalı oyuncu, Coritiba formasını, “Geleceğin tohumları” için imzaladı.

Fenerbahçeli Volkan Demirel, Beşiktaşlı Fernandes, Galatasaraylı Selçuk İnan, Trabzonsporlu Tolga Zengin’in de aralarında bulunduğu, 18 takımın oyuncularının verdiği imzalı formalar, bu yıl Gaziantepli gençlerin eğitimi için açık arttırmaya çıkarıldı. Elde edilen gelir Gaziantep’te gençlerin daha iyi eğitim alması için kullanılacak.

Yakın arkadaşı Murat Kapki vasıtasıyla Coritiba formasını imzalayan Alex De Souza’nın formasını Midpoint Restoranları’nın sahibi Ayhan Çarıkçılar aldı. Böyle bir Dünya yıldızının formasını almanın onur verici ve gurur kaynağı olduğunu belirten Çarıkçılar forma karşılığında Oğuzeli ortaokuluna  5 bilgisayar bağışladı.

Okulun mezun öğrencilerinden Mehmet Zeki Al Beşiktaş'ın yıldızı Manuel Fernandes'in; Muhammet Paşaoğlu da Trabzonsporlu Serkan Balcı'nın formasını satın alarak projeye destek verdi. Al ve Paşaoğlu böyle bir projede yer almanın kendileri için onur verici olduğunu vurguladılar.

'GURUR DUYUYORUM'

“Geleceğin Tohumları Filizleniyor“ sosyal sorumluluk projesinde Türkiye’den ayrıldıktan sonra dahi bağlarını koparamayan Fenerbahçe'nin efsanevi kaptanları arasında yer alarak taraftarın gönlünde taht kuran Alex de Souza “ Türkiye’de geçirdiği o sıcak dayanışma ve taraftarın sonsuz desteğini özledim. Böyle bir proje ile eğitim noktasında 12 numara olmaktan gurur duyuyorum” dedi.

Ünlü futbolcu, Gandhi’nin eğitim üzerine söylemiş olduğu “Gerçek eğitim, kendinden en iyiyi vermekten geçer” sözünü hatırlatarak eğitim için her zaman elimden gelen en iyisini yapmaya hazırım” dedi.

Alex ayrıca “ Geleceğin Tohumları Filizleniyor” sloganı ile yola çıkan bu anlayışı takdir ederken son olarak “Ben eğitim için bir formanın bu kadar etkili olacağını asla tahmin edemezdim. Fakat bu projeyi ortaya çıkaran beyin şu an bana bunu ispatlayarak beynime sahalarda göremeyeceğim ve pişman olamayacağım en güzel çalımı attı. Bu projeyi oluşturan ve destekleyen herkese teşekkürlerimi iletiyorum.” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.