1. HABERLER

  2. POLİTİKA

  3. Akşener: İsterlerse 20 milletvekili veririm

Akşener: İsterlerse 20 milletvekili veririm

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Yeni partilerden birinin genel başkanı sizden 20 milletvekili isterse verir misiniz?” sorusunu, “Biz böyle bir yoldan geçtiğimiz için elbette evet derim” diye yanıtladı.

A+A-

tv100‘de yayınlanan Ahmet Kasım Han ile Yüz Yüze programına konuk olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yeni kurulacak partilerin seçime girmesiyle ilgili yeni kriterler getirilmesi halinde milletvekili desteği verebileceklerini söyledi.

Akşener, “Biz böyle bir yoldan geçtiğimiz için elbette evet derim. Çünkü çok zorlandık. Kendinizi çok kötü hissediyorsunuz. Pek çok insan size bel bağlamış ki bize büyük de bir haksızlık yapıldı” dedi.

İYİ Parti lideri şöyle devam etti: “Bunu Sayın Kılıçdaroğlu’ndan nasıl gidip istediysem benden de Sayın Babacan veya Sayın Davutoğlu böyle bir talepte bulunduğu zaman elbette evet derim. Prensip olarak evet derim. Kamuoyu nasıl karşılar onu bilmiyorum. Siz bir şey talep edip karşılık aldıysanız benzer bir durumda olan başka bir yapıya da onu yapmak zorundasınız. Prensip bu.“

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.