1. HABERLER

  2. POLİTİKA

  3. Akparti'li milletvekilleri soluğu halı sahada aldı

Akparti'li milletvekilleri soluğu halı sahada aldı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında üç gün sürecek olan AK Parti 20. İstişare ve Değerlendirme Toplantısına katılmak üzere Kızılcahamam’a gelen milletvekilleri, soluğu halı sahada aldı.

A+A-

Meclis’in yoğun temposunda buldukları fırsatla futbol oynayarak stres atmaya çalışan vekillerin maçında neşeli anlar yaşandı. Eski milli futbolcu İstanbul milletvekili Hakan Şükür mesai arkadaşlarının kıran kırana geçen karşılaşmasını saha kenarından izledi.

AK Parti 20. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı, Ankara’nın Kızılcahamam İlçesi’nde bulunan Asya Termal Tatil Köyü’nde başlıyor. Akşam saatlerinde eşleri ve çocuklarıyla birlikte otele giriş yapan milletvekilleri, soluğu halı sahada aldı. Futbol oynayarak Meclis’in yoğun temposunda stres atmaya çalışan milletvekillerinden bazıları da otele yerleşmeden direk maça başladı. Milletvekillerinin kıran kıran geçen karşılaşmasında neşeli anlar yaşandı. Bazı vekiller futbol oynayan mesai arkadaşlarına saha kenarından yaptıkları tezahüratlarla destek verdi.
 
Karşılaşmanın ilk yarısının bitimine yakın bir zamanda Kızılcahamam’a gelen milli futbolcu İstanbul Milletvekili Hakan Şükür de karşılaşmayı saha kenarından izledi. Milletvekili arkadaşlarına saha kenarından taktikler veren Şükür, vatandaşların da yoğun ilgisi ile karşılaştı. Şükür’ü gören vatandaşlar hatıra fotoğrafı çektirmek için adeta birbiriyle yarıştı.
 
Sert geçen mücadelede zaman zaman da ufak sakatlanmalar meydana geldi. Maç sonunda İHA mikrofonlarına açıklamalarda bulunan Gümüşhane Milletvekili Kemalettin Aydın, enerjilerini Meclis’in ardından burada boşaltmaya çalıştıklarını söyledi. Maçın heyecanlı ve keyifli geçtiğini dile getiren Aydın, “Dostluğumuzu pekiştirmeye çalışıyoruz. Keşke Meclis’in boş zamanlarında da muhalefetle de böyle maçlar yapabilsek. Dostluklar Meclis dışında da pekişse diye arzu ediyoruz. Ama yaklaşmıyorlar, hiçbirşeye yaklaşmadıkları gibi” dedi.
 
Kayseri milletvekili İsmail Tamer ise yaptığı açıklamada, Kayserili olarak Erciyesspor’un şampiyonluğunu kutladığını belirterek, “Onun adına buradayız. Dostluk çok önemli, spor çok önemli. Aslında muhalefetinde hep beraber böyle kardeşçe, dostça sporda olduğu gibi siyasette de öyle olsa çok iyi olur diye düşünüyorum” dedi.
Maçta ter döken milletvekillerinden bazıları da Konya Milletvekili Harun Tüfekçi’ye göndermede bulundu. Milletvekilleri mesai arkadaşlarını eleştirerek, “Çok lakayıt oyun oynuyor ve takım disiplinini bozuyor” dediler.
 
Eskişehir Milletvekili Ali Erçoşkun maçta kendisine milletvekillerinin verdiği desteğe karışlık veremediğini ve üzüldüğünü söyledi. Erçoşkun, “Önümüzdeki maçlara bakacağız. Hakan Şükür yoksa oynamam. Yarın akşam göreceğiz” dedi.
 
Hakan Şükür’ün takımın yedek olduğu iddiaların da bulunan milletvekilleri, “Hakan Şükür Türkiye’nin gelmiş geçmiş en iyi topçusudur. Hatta dünyadaki en büyük golcülerden bir tanesi. Bizim onunla oynamamış şereftir” dediler.
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.