1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Adam başı 100 bin dolar!

Adam başı 100 bin dolar!

Ünal Aysal, maçtan önce takıma konuşma yaptı, “Size büyük bir sürprizim var” dedi. 90 dakika sonunda bu sürpriz belli oldu. Primler adam başı 50 bin dolardan 100 bine çıktı

A+A-

Başkanlık koltuğuna oturduğundan beri takımı en iyi yerlere getirmek için elinden geleni yapan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Şampiyonlar Ligi’ndeki Schalke 04 maçı öncesi devreye girdi! Sarı-Kırmızılılar’ın İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan ile birlikte zorlu maça saatler kala takımın kaldığı otele giden Aysal, futbolculara, “Bu maç sonrasında size büyük bir sürprizim olacak. O sürprizi maçtan sonra hocamız size açıklayacak. Bugün stadın yarısı sizi alkışlayacak.

Kendi evinizde oynuyor gibi oynayın. Hepinize şimdiden teşekkür ediyorum başarınız için” açıklamasını yaptı. Maçı sevgilisiyle birlikte izleyen Aysal, “Son 8 neden olmasın, sonra da son 4’ü isteyeceğiz. Her zaman daha üste hedef koymalıyız” dedi. Karşılaşma sonrasında başkanın büyük sürprizi de belli oldu. Adam başı 50 bin dolar (90 bin TL) primler, 100 bin dolara (180 bin TL) çıktı. Böylece yönetim, çeyrek finalden gelecek paranın büyük bölümünü oyunculara dağıtmış olacak.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.