1. HABERLER

  2. ÇEVRE/TARIM/HAYVANCILIK

  3. Acun'dan Kızına Yasak

Acun'dan Kızına Yasak

Türkiye'nin en iyi televizyoncularından biri olan Acun Ilıcalı'dan samimi itiraflar.

A+A-

Türkiye'nin en iyi televizyoncularından biri olan Acun Ilıcalı, 'Bunu Konuşalım' programına konuk oldu.

'BİR SÜRE SAHALARDAN UZAK KALACAĞIM'
 
Kanaltürk ekranlarında canlı olarak yayınlanan programda Acun, kısa zaman önce halı saha maçında yaşadığı talihsiz sakatlıktan söz etti. Dizinin döndüğünü ve gelecek hafta ameliyat olacağını belirten Acun, bir süre sahalardan uzak kalacağını belirtti.
 
PSY GELECEK Mİ?
 
Gangnam Style şarkısıyla dünya müzik listelerinde bir numaraya yerleşen PSY'yi Türkiye'ye getireceğine dair söylentilere de yanıt veren Acun, böyle bir düşünceleri olduğunu söyledi. 'Kesin konuşup, mahçup olmak istemiyorum' diyen Acun çekim tarihlerinin her iki taraf için de uygun olması halinde böyle bir projelerinin bulunduğunu söyledi.
 
MUHTEŞEM YÜZYIL'A YORUM YOK
 
Son günlerde gündemde geniş yer tutan ve bazı kesimlerin tepkisine neden olan Muhteşem Yüzyıl dizisiyle ilgili görüşü de sorulan Acun diziyi çok sık izleyemediği için görüş belirtmekten kaçındı. 
 
Türk televizyonculuğunun ne durumda olduğuna dair fikirlerini de söyleyen Acun, 'Bugün Romanya, Bulgaristan gibi ülkelerde televizyonu açtığınız zaman bizim ne durumda olduğumuzu daha iyi anlıyorsunuz. Bizim televizyonlarımzda her şey fazlasıyla var. Bence çok iyi durumdayız.' dedi.
 
"AMERİKA'DA DA BİR NUMARA OLURUM!"
 
Ülke dışında bir prodüksiyon yapıp, orada da bir numara olmak gibi bir hayali olduğunu anlatan Acun, "Amerika'da program yapsam, orada da zirveye oynarım. Bu işin matematiği her yerde aynıdır" dedi.
 
"BAŞBAKAN'A ÖZEL BİR SEMPATİM VAR"
 
Başbakan Erdoğan'la yaşadığı bir anısını da anlatan Ilıcalı "Ben AK Parti mensubu değilim. Ama Başbakanımıza göre şahsi bir sempatim var. Çok olduğu gibi bir insan olduğunu düşünüyorum." diyerek hayranlığını dile getirdi.
 
"ALEX İÇİMDE BİR YARA"
 
Futbola bağlılığıyla da bilinen Acun Ilıcalı Türkiye'den ayrılan Alex için de düşüncelerini dile getirdi. "Alex'in gittiği son gece evindeydim. Gece geç saatlere kadar beraberdik. Alex'in Türkiye'den bu şekilde gitmesi üzücü. O suçlu bu suçlu peşinde değilim. Hakan Şükür'e yapıldı mı güzel bir veda hayır. Bence Alex ve Hakan Şükür'e bir veda yapılmalıydı.
 
KIZIMA YASAK KOYDUM
 
Ufak kızım "Sen benim kim olduğumu biliyor musun" demeye başladı. Daha ufacık yaşında. Ben de "Sen benim Acun'un kızıyım dersen seni kaçırırlar" diye korkuttum. Daha demiyor.
 
Miami'de iki evim var. bir yere yatıracak kadar param yok. Yılda ben 40 - 50 milyon tl prodüksüyona harcıyorum.
 
Sabah
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.