1. HABERLER

  2. SPOR

  3. 24 maçta 24 galibiyet

24 maçta 24 galibiyet

MERSİN Süper Amatör Futbol Ligi'nde mücadele eden Anamur Belediyespor, oynadığı 24 maçın hepsini de kazanarak en yakın takipcisi Mezitli Belediyespor'a 15 puan fark atarak grubundaki liderliğini korudu.

A+A-

HEDEF 34'DE 34"

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, tarihi bir rekorun altına imza attıklarını belirterek, "Bu başarıyı amatör küme, diye kimse küçümseyemez, kimse hafife alamaz. Yönetime ve oyuncularımıza teşekkür ediyorum. Hedefimiz 34'te 34 galibiyet elde ederek ayrı bir rekor daha kırmak" dedi.

Antrenör Erkan Kahraman ise öncelikle yönetimin sezon başında bu başarının kazanılabilmesi için çok ciddi adımlar attığını belirterek şunları söyledi:

"BİZE YAKIŞAN SONUÇLAR ALDIK"

"Transfer komisyonu ile çok iyi bir takım kurduk. Oyuncularımız özellikle sahada becerilerini, kapasitelerini inançlarını ortaya koyarak, Anamur tarihine teknik ekip olarak biz, oyuncularımız, taraftarlarımız kısacası hep birlikte Anamur Belediyespor'a yakışan bir sonuç elde ettik. Bu başarıyı play offlarda da devam ettirmek istiyoruz."

KUTLAMA YAPTILAR

Anamur Folklor müzik ekibinin seslendirdiği 'Anamur Yolları' adlı yöresel türkü eşliğinde kutlama yapan Anamur Belediyespor, hatıra fotoğrafı çektirdi. Rekora imza atan ve puan cetvelinde 72 puan ile zirvede bulunan Anamur Belediyespor oynadığı 24 maçta 24 galibiyet elde ederken, 82 gol atıp, kalesinde sadece 15 gol gördü

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.