1. HABERLER

  2. SPOR

  3. '23 puan bize yeter'

'23 puan bize yeter'

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, kalan maçlarda alacakları 23 puanın şampiyonluk için yeterli olacağını söyledi

A+A-

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Almanya temsilcisi Schalke 04'ü yenerek çeyrek finale yükselen Galatasaray'ı tebrik etti.
Fikret Orman, Avea ile yapılan sponsorluk anlaşmasının tanıtımı için düzenlenen toplantının ardından basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.
Galatasaray'ın çeyrek finale yükselmesine sevindiğini kaydeden Orman, "Galatasaray camiasını ve Galatasaraylıları tebrik ediyorum. Rakiplerimizin yenilmesiyle sevinen başkan modeli değilim. İkisinin de (Galatasaray ve Fenerbahçe) kazanmasından bir Türk vatandaşı olarak keyif alıyorum. Dün de maçı keyifli bir şekilde seyrettim. Son dakikada atılan gol de mutluluk verdi. Rakiplerimizi tebrik ediyorum. Seneye darısı başımıza inşallah" diye konuştu.

"BİZ KENDİ İŞİMİZE BAKACAĞIZ"
Fikret Orman, ligde geride 9 maç kaldığının hatırlatılıp, şampiyonluk için kaç puan alınması gerektiğinin sorulması üzerine de, "23 veya 27 puan arası olabilir. 23 puan alırsak şampiyonluk için yeterli olur diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.
Şampiyonluk mücadelesi yaptıkları rakipleriyle maçlarının kalmadığını anlatan başkan Orman, "Fenerbahçe ve Galatasaray ile derbi maçlarını oynadık. Artık biz kendi işlerimize bakıp, kendi maçlarımızı kazanmaya gayret edeceğiz" ifadelerini kullandı.
"MİLLİ MAÇ ARASI AVANTAJ"
Önümüzdeki hafta milli maçlar nedeniyle lige ara verileceğini hatırlatan başkan Orman, "Bu ara özellikle sakatlarımızın geri dönmesi açısından avantaj getirecektir. Almeida bu hafta dönüyor, Dentinho başladı, Mustafa Pektemek döndü, Veli'de bir sıkıntı yok. Beşiktaş'ın en büyük sıkıntılarından biri sakatlıktı. İki  haftalık ara olacak, bunun da bizim için avantaj olacağını düşünüyorum" dedi.

"DUYGUSAL BİR AÇIKLAMA"
Demirören Ailesi'nin, "Artık Beşiktaş'ın ismini duymak istemiyoruz" açıklamasında bulunduğunun belirtilmesi üzerine de Fikret Orman, "Duygusal bir açıklama. Demirören Ailesi; Erdoğan Bey, Yıldırım Bey, Beşiktaş'la özdeşleşmiş kişiler. Duygusal bir açıklama olarak diye nitelendiriyorum, daha fazla bir yorum da yapamayacağım" şeklinde konuştu.

"AZİZ YILDIRIM'IN PFDK'YA SEVKİ"
Fikret Orman, basın mensuplarının, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın Bursaspor maçında soyunma odası koridorunda hakeme yönelik söylemleri nedeniyle PFDK'ya sevk edildiğini belirtip, bu konuda ne düşündüğünü sorması üzerine de, "Herkesin bir tarzı var. Bizim yönetim tarzımız bu tarzda değil. İlk günden beri de bunlara riayet etmeye çalışıyoruz. Dost camianın başkanının yapmış olduğu hareketle ilgili yorum yapmak benim açımdan doğru değil. Onların bileceği, kamuoyunun değerlendirebileceği bir iş" diyerek sözlerini tamamladı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.