1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. 21 yıllık evlat hasreti

21 yıllık evlat hasreti

Semra Şark Samsun'da yaşıyor. 40 yaşındaki anne 4,5 yaşına kadar oğluna bakmış. Ancak kendisinden habersiz oğlu evlatlık verilmiş. 21 yıldır oğlunu arayan Semra Şark'ın tek isteği oğlunu bir kez daha görmek

A+A-

 

Samsun’un Bafra İlçesi’nde yaşayan 40 yaşındaki Semra Şark, yaklaşık 21 yıldır oğlunu arıyor. 4.5 yaşına kadar baktığı oğlunun kendisinden habersiz evlatlık verildiğini söyleyen Şark, "Tek istediğim ölmeden kendisini bir kere görmek. Başka hiçbir şey istemiyorum. Bileyim ki iyidir, desin ki bana hizmetçilik yap, ayaklarımı yıka. Onu da yaparım" diye konuştu.

'ANNEM OĞLUMU EVLATLIK VERMİŞ'

Samsun’un Bafra İlçesi Emirefendi Mahallesi’nde yaşayan 40 yaşındaki Semra Şark’ın evlat özlemi, yürek yakıyor. İstanbul’da nikahsız yaşadığı birliktelikten 9 Ocak 1988’de ’Onur’ adını verdiği bir erkek çocuk dünyaya getiren Şark, oğlunu 4.5 yaşına kadar baktı. Daha sonra oğlunu, Bafra İlçesi’nde yaşayan annesi Cemile Öz’e bırakıp başka bir evlilik yaptı. Bir süre sonra da oğlunu almak için annesinin yanına gidince, yasal kurallara uyulmadan evlatlık verildiğini öğrendi. Dünyası yıkılan kadın, kendisinden habersiz evlatlık verilen oğlunu bulmak için annesine ne kadar ısrar ettiyse de yerini öğrenemedi. Yaklaşık 21 yıldır oğlunu arayan Semra Şark, "Ben hamileyken birlikte olduğum kişiden ayrılıp annemin yanına geldim. 4.5 yaşına kadar oğluma ben baktım. Ben 2’nci evliliğimi yaptığımda oğlum annemin yanında duruyordu. Annem tarafından evlatlık verildi. Ama annem bu zamana kadar bana nereye verdiğini söylemedi" dedi.

'ÖLMEDEN GÖRMEK İSTİYORUM'


İkinci evliliğinden de 2 çocuğu olan Semra Şark, oğlunu bulmak için yaptığı başvuruların hepsinin sonuçsuz kaldığını belirterek, "Sürekli arıyorum. Ama hiç kimse yardımcı olmuyor. Ölmeden bir kez daha oğlumu görmek istiyorum. Benim 2 kızım daha var. Onları bilsin, tanısın, görsün. En azından gelip bana bağırabilir de. Ben, gittiği günden bu yana onu arıyorum. Annemi kandırdılar ve oğlumu benden gizli aldılar. Ben bu durumu 2-3 gün sonra öğrendim" diye konuştu.

'YAŞIYOR MU BİLMEK İSTİYORUM'

Oğlunun yaşayıp yaşamadığını da bilmediğini söyleyen Şark, bütün kapıların yüzüne kapandığı dile getirdi. Kendisinde sadece oğlunun 4 yaşındayken olan fotoğrafının olduğunu söyleyen Şark, anneler günü ve bayramları sevmediğini dile getirerek, "Annem şu an 85 yaşında ve huzurevinde kalıyor. O kadar yalvardım ısrar ettim. Oğlumu kime verdiğini söylemedi. Şimdi de hatırlamıyor. Kendi annemden de nefret ediyorum. Anne olarak sevgisi var, ama beni 22 senedir acılara boğdu. Evladımın acısı bana çok koydu. Oğlumdan tek istediğim ölmeden kendisini bir kere görmek. Başka hiçbir şey istemiyorum. Bileyim ki iyidir. Desin ki bana hizmetçilik yap, ayaklarımı yıka. Onu da yaparım. Sadece oğlumu görmek istiyorum. Başka hiçbir istediğim yok" diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.