1. HABERLER

  2. SPOR

  3. 2 maç= Her şey

2 maç= Her şey

Trabzonspor için gelecek iki hafta hayati önem taşıyor. Bordo-Mavililer, Akhisar ve Ordu'yu geçmesi halinde düşme korkusunu unutacak. Yönetim kongre tarihini belirleme konusuna, Tolunay Kafkas da transfere hız verecek.

A+A-

Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı Antalyaspor galibiyetiyle kapatıp, kötü gidişe son veren Trabzonspor’da gelecekle ilgili planlar iki maçın ardından netleşecek. Bordo-Mavililer, 28. haftadaki Akhisar ile bir sonraki sınav olan Orduspor karşılaşmalarında galibiyete ulaşması halinde rahat bir nefes alacak. Karadeniz ekibi, düşme potasındaki bu takımlara karşı üstünlük sağlarsa, diğer rakiplerinin aldığı sonuçlara bakmadan tarihinde uzun süre sonra yaşadığı düşme korkusundan kurtulacak. Trabzonspor bitime 5 hafta kala gündemdeki diğer konularda da önemli mesafe katedecek. Özellikle yönetim, genel kurul tarihini belirleme konusunda rahat olacak. Muhalefette seçimin mayıs ayında olması için sesler yükselirken, yönetim de baskılara karşı elini güçlendirecek, kongre tarihinde sıkıntı yaşamayacak.

İlk iş transfer

Diğer önemli bir konu ise gelecek sezonun kadrosu... Ateş hattındaki tehlikenin son bulması durumunda teknik direktör Tolunay Kafkas listeyi hazırlayacak. Öncelikle gönderilecek oyuncuları belirleyecek olan Kafkas, transferinin gerçekleşmesini istediği isimleri de rapor edip, yönetime sunacak.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.