1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Yeniden Aydınlanma Derneği, Namık Kemal Zeybek'i misafir etti

Yeniden Aydınlanma Derneği, Namık Kemal Zeybek'i misafir etti

Yeniden Aydınlanma Derneği, Yalova'da genel merkez binasında eski bakanlardan Namık Kemal Zeybek'in konuşmacı olduğu bir program düzenledi. Programa yoğun ilgi gösterildi.

A+A-

Yeniden Aydınlanma Derneği, Yalova'daki Genel Merkez binasında eski Kültür Bakanı Namık Kemal Zeybek'in konuşmacı olduğu bir program düzenledi.

Programa duayen eğitimci YAD Tonyukuk Danışma Kurulu Üyesi Dr. Sakin Öner, İYİ Parti Yalova İl Başkanı Ersin Akyüz, İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Osman Kandemir, DP Yalova İl Başkanı Zehra Görener, TDP Merkez İlçe Başkanı Nurten Anıl Kalyoncu ile dernek üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Programın moderatörlüğünü YAD Genel Başkan Yardımcısı Pınar Özkan, canlı yayını ise Niyazi Bektaş ile toplantının organizasyon işlerini yoğun bir mesai ile gerçekleştiren YAD Genel Sekreteri Yrd. Doç. Dr. Hasan Kolcu, Genel Başkan Yardımcısı Cemil Hopancı, Yönetim Kurulu üyeleri SP Sultan Demir, Tunahan Akkaya ve aynı zamanda Bursa il temsilcisi Mehmet Yılmaz'a yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür edildi. 

Programın konuğu Namık Kemal Zeybek'in "Türk Töresi" başlıklı konuşması dinleyiciler tarafından ilgiyle izlenirken sözlerinin bitiminde kendisine günün anlamına yönelik plaket verildi.

YAD Başkanı Halil Konuşkan toplantıda bir hatırlatmada bulunarak; "Maalesef bugün bizim için üzücü bir gün oldu. YAD'ın kurulumu öncesinden beri bizimle birlikte olan dava adamı Doç. Dr. Mehmet Fatih Doğrucan hocamızın vefat haberini vermem gerekiyor. Uçmağa varan hocamızın aziz hatırasını yad edelim ve ruhuna fatiha okuyalım. Kendisine Allah'tan rahmet diliyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

yad-yalova-resim-011.jpg

halil-konuskan-namik-kemal-zeybek-resim-01.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.