1. HABERLER

  2. POLİTİKA

  3. Yazarımız Murat Yazan aday adayı

Yazarımız Murat Yazan aday adayı

İyi Parti Gaziosmanpaşa İlçe yönetimindeki görevinden istifa eden Murat Yazan İyi Parti'den İstanbul İl genel meclisi aday adayı oldu

A+A-

Aynı zamanda Yeniden Aydınlanma Derneği Genel Başkan Yardımcılığı görevini de yürütmekte olan Murat Yazan, ortakses.com'a yaptığı açıklamada; "Hedefim iktidar belediyesinin insanlar ve aileler üzerinde yarattığı tahribatı onaracak projeler hazırlamak ve hayata geçirmek" dedi.

MURAT YAZAN KİMDİR

1971 yılında Bursa'da doğdu. 1975 yılında ailesiyle birlikte İstanbul'a yerleşti. İlk, orta ve lise eğitimini burada tamamladıktan sonra Eskişehir Anadolu Üniversitesinde Sosyoloji bölümünü bitirdi. Marmara Üniversitesinde Aile Danışmanlığı eğitimi aldı. Uzun zaman metin yazarlığı yaptı. Basıma hazır bir kitabı bulunmakta. Geçtiğimiz yıl IYI PARTİ Gaziosmanpaşa İlçe Başkanılığı'nda eğitimden sorumlu ilçe başkan yardımcısı ve başkan danışmanı olarak görev aldı. İl Genel Meclisi aday adaylığı nedeniyle yönetim kurulundan istifa etti. Halen başkan danışmanlığı görevini yürütmekte. Ortakses internet sitesinde köşe yazıları yazmaya devam ediyor. Yeniden Aydınlanma Derneğinde Başkan Yardımcısı olarak çeşitli projelerin hazırlanmasına katkıda bulundu. Gündemden düşmeyen "emeklilikte yaşa takılanlar"  projesinin direktörlüğünü yaptı. Halen dernek çatısı altında iki ayrı projede görev alıyor. Kuruluşunu gerçekleştirdiği "Düşün Gücü Psikolojik Danışmanlık Merkezi"nde psikolojik danışmanlık ve aile danışmanlığı hizmeti veriyor. Evli, iyi derecede ingilizce biliyor.

murat-yazanaa.jpg

fb_img_1546625875602.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.