1. HABERLER

  2. POLİTİKA

  3. Valiler kararnamesi hazırlanıyor

Valiler kararnamesi hazırlanıyor

Bir süredir konuşulan valiler kararnamesinin kısa bir süre sonra Resmi Gazetede yayımlanacağı belirtiliyor.

A+A-

Valiler yer değiştirdi

Bir süredir konuşulan valiler kararnamesinin kısa bir süre sonra Resmi Gazetede yayımlanacağı belirtiliyor.

Diğer taraftan Habertürk gazetesinde yer alan habere göre ilk kez doğu ve batı illerinin valileri yer değiştirdi. İzmir Valisi Diyarbakır'a, Diyarbakır Valisi İzmir'e atandı.

RIFAT SAİT TWİTTER'DAN BAŞARILAR DİLEDİ

İzmir Valisi Kıraç, kararname imzalanmadığı için bu konuda açıklama yapmazken Başbakan ile birlikte Kızılcahamam kampında bulunan AK Parti İzmir Milletvekili Rıfat Sait, atamayı, Facebook ve Twitter hesaplarından "İzmir Valimiz Diyarbakır’a, Diyarbakır Valimiz İzmir’e geliyor. Valilerimize yeni görevlerinde başarılar diliyorum" diye paylaştı.

MARDİN VALİSİ DEĞİŞİYOR

Bu arada mardin47.com adlı site Mardin Valisinin değişeceğini ve yerine Osmaniye veya Sinop valilerinden birinin atanacağı konuşulduğunu yazdı. Sitede ayrıca, mevcut Vali Turhan Ayvaz'ın merkeze alınacağı iddia edildi. Doğuya deneyimli ve aktif valinin atanacağını belirten site "Gerçekleştirilmesi planlanan vali atamalarında İçişleri Bakanlığı kaynakları, halen batı illerinde aktif konumda görev yapan valiler ve bazı burokratların özellikle Mardin, Batman, Diyarbakır, Hakkari, Şırnak, Muş, Ağrı ve Siirt gibi kritik illere atanacağını, ilk kez vali olacakların ise batıdaki illerde göreve başlamasının değerlendirildiğini ifade etti." dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.