1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Ünlü Youtuber Merve Veziroğlu Yıldırım eşi tarafından 32 defa bıçaklandı

Ünlü Youtuber Merve Veziroğlu Yıldırım eşi tarafından 32 defa bıçaklandı

Üsküdar'da yaşayan yüksek mimar ve YouTuber Merve Veziroğlu Yıldırım (32), eşi Yunus Yıldırım tarafından 32 defa bıçaklandı. Evdeki tartışmanın ardından Yunus Yıldırım, eşini meyve bıçağıyla defalarca bıçakladı.

A+A-

Yaklaşık 1 yıl önce Üsküdar’daki evlerine taşınan yüksek mimar ve Youtuber Merve Veziroğlu Yıldırım (32) ile Yunus Yıldırım (31) çifti iddiaya göre şiddetli geçimsizlik yaşıyordu.

Yıldırım çifti dün sabah saatlerinde bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışmaya başladı tartışmanın büyümesi ile birlikte Yunus Yıldırım mutfaktan aldığı meyve bıçağı ile Merve Yıldırım'ı 32 yerinden bıçakladı.
Ardından polis ekiplerini arayarak kendisini ihbar etti. Olay yerine gelen sağlık ekiplerine yaralının içerde yattığını söyledi. Gözaltına alınan Yunus Yıldırım sorgulanmak üzere Asayiş Büro Amirliğine götürüldü.
Hayati tehlikesi devam eden Yıldırım'ın ailesi haberi alır almaz hastaneye koştu. Olayın ardından kız kardeşinin yaşadığı eve giden abla Şerife Yavuz "Kız kardeşimi şu anda yoğun bakıma aldılar kanaması var. Tam olarak biz de bilmiyoruz. Şoktayım. Şiddet cezalarının kesinlikle ağırlaştırılmasını istiyorum. Akşam yatıyoruz sabah ne halde kalkacağımız belli değil. Hastaneden aramışlar 32 yerinden bıçaklandığı söyleniyor" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.