1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Siirt'te feci kaza: Araç cayır cayır yandı, 5’i çocuk 6 kişi öldü

Siirt'te feci kaza: Araç cayır cayır yandı, 5’i çocuk 6 kişi öldü

Siirt'in Kurtalan ilçesinde devrilen otomobilde çıkan yangında 6 kişi hayatını kaybetti, sürücü yaralandı. Feci kazada hayatını kaybedenlerden 5'nin çocuk olduğu öğrenildi.

A+A-

SİRT’in Kurtalan İlçesi Gözpınar köyü mevkisinde Mehmet Yaşar'ın kullandığı 72 KA 229 plakalı otomobil kontrolden çıkarak şarampole devrildi.

LGP’li olduğu öğrenilen otomobil bir süre sonra alev aldı. Olay yerine itfaiye, AFAD, 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

ARALARINDA ÇOCUKLAR DA VAR

İtfaiye ekiplerince müdahale edilen yangında, aralarında çocukların da olduğu 6 kişi hayatını kaybetti. Kazadan yaralı olarak kurtulan sürücü Mehmet Yaşar ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kazada, yanan otomobilde yaşamını yitiren 6 kişinin cenazesi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için morga götürüldü.

surucu-mehmet-yasar-siirt-resim-03.jpg
Kazada eşini ve 5 çocuğunu kaybeden araç sürücüsü Mehmet Yaşar yaralı olarak kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.

HEPSİ AYNI AİLEDEN

Feci kaza sonucu yaşamını yitiren 6 kişinin kimliği belli oldu. Kazada hayatını kaybedenlerin de sürücü Mehmet Yaşar'ın eşi Aynur ile çocukları Rodi, Bahoz, Beritan, Cudi ve Viyan olduğu belirlendi. Sürücü Mehmet Yaşar’ın yaralı olarak kaldırıldığı Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavisi sürüyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.