1. HABERLER

  2. ÇEVRE/TARIM/HAYVANCILIK

  3. Odasında 300'den fazla hayvanla yaşıyor

Odasında 300'den fazla hayvanla yaşıyor

İngiltere'nin Desborough kasabasında yaşayan 16 yaşındaki Liam Andrews genç, odasında 300'den fazla sürüngen ve böcekten oluşan egzotik hayvanla birlikte yaşıyor

A+A-

 

Liam Andrews, tam bir sürüngen ve böcek hastası. Yatak odasında 300’den fazla ekzotik hayvanla yaşayan Liam, aralarında tarantula, yılan ve ölümcül akreplerin de bulunduğu sürüngen ve böceklerle hiç çekinmeden aynı yatak odasında uyuyor.

Koleksiyonunda çeşitli kertenkele, kurbağa ve kuşlar da bulunan delikanlı, boynuna doladığı yılanlarıyla televizyon izliyor ve yanına bazı hayvanlarını alarak günlük market alışverişi yapmaya bile gidiyor.

HAYVANLARI İNSANLARA TERCİH EDİYOR

Hayvanları insanlara tercih ettiğini ifade eden genç öğrenci, "Yatak odamda benimle kalan 60’ın üzerinde sürüngen ve bunların yanında bazı diğer egzotik hayvanlarım var. Şimdiye kadar hiçbiri kaçmadı. Kızların odamdaki bu durumdan çok hoşlanacaklarını düşünmüyorum. O yüzden eve pek kız arkadaş getirmiyorum" dedi.

Evde rastlanan en tuhaf durumlardan biri ise, Liam’ın 52 yaşındaki babası Nigel’in, tuvalette iki yılanı çiftleşirken ’basması’ olmuş. Baba Nigel, geçirmiş olduğu minik şoku anlatırken, "Tuvalete girip oturduğumda korkudan kaskatı kesildim; sarmaş dolaş iki yılan dimdik bana bakıyordu" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.