1. HABERLER

  2. ÇEVRE/TARIM/HAYVANCILIK

  3. Mucizenin adı ‘Zerdeçal’

Mucizenin adı ‘Zerdeçal’

Zer­de­çal ilaç­la­rın et­kin­li­ği­ni ar­tı­rı­yor.

A+A-

 

Pan­kre­as kan­se­ri­nin ta­mam­la­yı­cı do­ğal bit­ki­sel te­da­vi­sin­de ne­ler kul­la­nı­yor­su­nuz? 

Te­da­vi­de ön­ce­lik­li ola­rak bi­lim­sel ilaç ve ışın te­da­vi­le­ri­ni kul­la­nı­yo­rum. Ay­rı­ca has­ta­yı özel bir bes­len­me prog­ra­mı­na alı­yo­rum. Bun­la­rın ya­nın­da da ta­mam­la­yı­cı ola­rak kan­ser ilaç­la­rı­nın et­kin­li­ği­ni ar­tır­ma­da yar­dım­cı du­lav­ra­to­tu ve zer­de­çal­dan ya­rar­la­nı­yo­rum. Zer­de­ça­lın emi­li­mi iyi ol­ma­dı­ğı için emi­li­mi­ni ar­tır­ma­da ka­ra­bi­ber eks­trak­tıy­la bir­lik­te kul­la­nı­yo­rum.
Tar­çın eks­trak­tı­nı da pan­kre­as kan­se­rin­de ge­nel­de şe­ker has­ta­lı­ğı ol­du­ğu için ek­li­yo­rum. Ay­rı­ca bro­ko­li fi­li­zi, zer­de­çal ve ka­ra­bi­be­rin için­de­ki do­ğal bi­le­şen­le­rin kan­ser kök hüc­re­le­ri­ni öl­dür­me­de yar­dım­cı ol­du­ğu son yıl­lar­da gös­te­ril­di.

Ki­lo kay­bı­na pro­po­lis

Ka­ra­ci­ğe­rin ko­run­ma­sı için de de­ve di­ke­ni (sa­bah ve ak­şam bi­rer tat­lı ka­şı­ğı çe­kil­miş to­hum bi­rer bar­dak su­da 10 da­ki­ka kay­na­tı­lıp aç içi­le­cek) ve çö­rek otu ya­ğı­nı da (gün­de iki tat­lı ka­şı­ğı gı­da­lar­la bir­lik­te) sık ola­rak ter­cih edi­yo­rum.
İş­tah­sız­lık ve ki­lo kay­bı için gün­de 2-3 gram Ome­ga-3, 1-2 çay ka­şı­ğı pro­po­lis, 1 tat­lı ka­şı­ğı arı sü­tü, bir tat­lı ka­şı­ğı po­len ve iki tat­lı ka­şı­ğı bal öne­ri­yo­rum. Ben pra­ti­ğim­de stan­dar­di­ze ve ka­li­te­li eks­trakt­la­rı (özüt­le­ri) ter­cih edi­yo­rum.
Has­ta­la­rın bun­la­rı ken­di baş­la­rı­na kul­lan­ma­la­rı­nı öner­mem, mut­la­ka te­da­vi­le­ri­ni ya­pan on­ko­lo­ji uz­ma­nı­nın ona­yı­nı al­sın­lar.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.