1. HABERLER

  2. Miranda Kerr Fashion Show Defilesi

Miranda Kerr Fashion Show Defilesi

Dosso Dossi Fashion Show, 6 Haziran'da Antalya Expo Center'da yine bir ilke imza atmaya hazırlanıyor.

A+A-

Dünyaca ünlü top model Miranda Kerr'in podyumda olacağı Dosso Dossi Fashion Show defilesi için unutulmaz bir şov hazırladıklarını belirten Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, Miranda Kerr ile birlikte Hande Yener ve Sinan Akçıl'ın da podyumda olacağını açıkladı.

Miranda Kerr podyumda yürürken, Sinan Akçıl, kendi imzasını taşıyan daha önce birlikte düet yaptıkları "Atma" isimli parçayı ünlü şarkıcı Hande Yener ile birlikte seslendirecek. Dosso Dossi Fashion Show için çok özel bir sahne dekoru da hazırlanıyor. Bu konsepti şu anda sır gibi saklayan Hikmet Eraslan, unutulmayacak görsel bir şov garantisini verirken, Dosso Dossi Fashion Show'un gerek podyuma çıkarttığı top modeller, gerekse sunacağı sahne şovlarıyla akıllarda kalacağını belirtti.

AFTER PARTİDE DE SAHNE ALACAK

Ünlü müzisyen Sinan Akçıl, bir çok sürprizin hazırlandığı Dosso Dossi Fashion Show kapsamında 6 Haziran akşamı düzenlenecek After Party'de de sahne alacak. Akçıl, son dönemlerde hit olan 3 şarkısını, yaklaşık 5 bin özel davetli huzurunda seslendirecek.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.