1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Milliyetçi Demokratlar Derneği'nden Taksim'e davet

Milliyetçi Demokratlar Derneği'nden Taksim'e davet

Milliyetçi Demokratlar Derneği, yarın (22 Aralık) Taksim Meydanı'nda saat 14:00'de anıt önünde basın açıklaması yapacak.

A+A-

Milliyetçi Demokratlar Derneği Başkanı Murat Öner, OrtakSes'e yaptığı açıklamada "Pazar günü dernek üyelerimizle  birlikte Taksim Meydanında anıt önünde bir basın açıklaması yapacağız" dedi. Öner, açıklama ile ilgili olarak şunları söyledi:

"Geçtiğimiz günlerde Kırıkkale Üniversites'nde İstiklal Marşımız arapça olarak okundu. Milli vicdanımızı derinden sarsan Aziz Türk milletinin sabrını zorlayan saygısızlığa tepkisiz kalmak binlerce yıllık tarihimize karşı sorumsuzluktur. Adı üzerinde bulunan yani 'Milli Marş' kendi milli dilinde okunur. Bunun bilinmiyor olmasına imkan yoktur. Daha önce de aynı üniversitede İstiklal Marşımızın siyasi içerik taşıyor diyerek okutulmadığına dair haberler yapılmıştı. İstiklal marşına karşı iki hadisenin de aynı üniversite gerçekleşiyor olmasını bir tesadüften öte olduğunu düşünüyoruz." dedi.

Başkan Öner sözlerini; "22 Aralık Pazar günü (yarın) saat 14:00'de Taksim Atatürk Anıtı önünde dernek üyelerimiz ve Kırıkkale'den gelen dostlarımızın da katılacağı bir grupla yazılı basın açıklaması yapacağız. Dostlarımızı Taksim'e bekliyoruz" diyerek tamamladı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.