1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Milli Düşüncedeki İnternet Medyasından Güç Birliği kararı

Milli Düşüncedeki İnternet Medyasından Güç Birliği kararı

Önce ülkem ve milletim diyerek Türk Milletinden yana yayın politikası izleyen internet medyasının önde gelen temsilcileri kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

A+A-

Toplantıya;

www.gazete2023.com

www.nettavir.com

www.cekmekoyhaber.com.tr

www.ulkucuhaberajansi.com

www.ortakses.com

www.haberulkesi.com

www.farklidusunce.com

www.penturkhaber.com

www.haberportal.org internet haber siteleri katıldı.

www.cesurgazete.com www.turkgundem.com www.haberalp.com www.ulkucuhaber.com da mazeret bildirerek bir sonraki toplantıda bulunacaklarını beyan ettiler.

Çekmeköy Çamlıbahçe’de yapılan kahvaltılı toplantıya Gazete2023 adına İmtiyaz Sahibi Müjdat Öztürk, Gazete2023 Genel Yayın Yönetmeni Samet Reis, Gazete2023 Yön Kurulu Üyesi Uğur Tarhan, Nettavır adına İmtiyaz Sahibi Yücel Coşkun, Nettavır Genel Yayın Yönetmeni İsmail Sanlav, Ülkücü Haber Ajansı ve Haber Portalı adına Mehmet Nuri Saatçi, Haber Ülkesi adına Osman İnce, OrtakSES adına Ömer Lütfi Özenç ve Ömer Bezci, Çekmeköy Haber adına Sedat Erdem, Pentürk adına Sinan Görgün, Farklı Düşünce adına Atilla Çakar katıldılar.

Programda açılış konuşması yapan Av. Uğur Tarhan Biz neden bir araya gelmiyor. Neden istişare etmiyoruz. Nedir bizleri bir araya getirmeyen sebepler  diye düşünürken bu gün bu kahvaltıyı organize ettik. İnşallah bu bir başlangıç. Bu kahvaltımız ilk oldu ama inşallah diğer kahvaltı proğramlarımıza gelemeyen arkadaşlarımızın da katılımlarını sağlayacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

Avukat Uğur Tarhan’dan sonra söz alan Gazete2023 İmtiyaz Sahibi Müjdat Öztürk bilgi çağını yaşayan dünyada internetin bütün hayatı kuşattığını ve bilginin artık ilk elden internet üzerinden alındığını belirterek internet medyasının her geçen gün daha etkili hale geldiğini, Türk Milliyetçilerinin en büyük eseri Cumhuriyetin dönüştürülmek istendiği bu kritik dönemde milli çizgide yayın yapan internet medyasının da sorumluluk alması gerektiğini ve toplumun doğru bilgilendirilmesi gerektiğini söyledi. Sözlerinin sonunda internet medyasının sorunlarına da değinen Müjdat Öztürk haber ve yorumlarda kişilik haklarına dikkat edilmesi gerektiğini söyledi.

Ülkücü Haber Ajansı adına konuşan Mehmet Nuri Saatçi ise Ülkücü Haber Ajansını Ülkücülerin bir haber ajansı olması üzerine hayata geçirdiklerini fakat farklı sebeplerle beklenen çizgiye ulaşamadıklarını ama bu projenin mutlaka hayata geçirilmesi gerektiğini söyledi.

Nettavır İmtiyaz Sahibi Yücel Coşkun’da internet medyasının ciddi sıkıntıları olduğunu bu sıkıntılara karşı ortak hareket edilmesi gerektiğini söyledi.

Toplantı sonunda milli internet medyasının daha kurumsal temsil edilmesi gerektiğinde görüş birliğine varan internet medyasının temsilcileri bu toplantıların devam etmesi ve bu toplantıya katılımların daha da fazlalaşarak devam etmesi gerektiği konusunda görüş birliğine vardılar.
 

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.