1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. MHP İl Başkanı'ndan Büyük Tepki!!

MHP İl Başkanı'ndan Büyük Tepki!!

MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Mustafa Bastırmacı, Akil İnsanlar Heyeti'nin dün yaptığı temasları sırasında çıkan olaylarda polisin orantısız güç kullandığını öne sürdü

A+A-

Polislere tepki gösteren Bastırmacı, "Kahramanmaraş Emniyet Müdürü Metin Aşık’ın almış olduğu karar ile toplumsal hakkını kullanmak isteyen vatandaşlarımıza orantısız güç kullanılmıştır" dedi.

Mustafa Bastırmacı, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, dün kente gelen Akil İnsanlar Heyeti’ni protesto etmek isteyen kalabalığa polisin orantısız güç kullanarak müdahale ettiğini ileri sürdü.
 
Polisin protestocu vatandaşlara haksız yere biber gazı sıktığını ileri süren Bastırmacı, "Kahramanmaraş Emniyet Müdürü Metin Aşık’ın almış olduğu karar ile protesto yapan topluluk üzerlerine gaz bombaları atılarak, polis tarafından darp edildi. Orada ellerinde bayrağı ile gelen çocuğu, yaşlısı, genci, erkeği, kadınına sıkılan biber gazları ile maalesef terör örgütünün mensuplarıymış gibi hareket edilmesi ve bu talimatı da bizzat Emniyet Müdürü’nün ağzından bende dahil olmak üzere, tüm arkadaşlarımız duymuştur" dedi.
 
Emniyet Müdürlüğü’nden ise iddialara ilişkin açıklama yapılmadı.
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.