1. HABERLER

  2. POLİTİKA

  3. Meral Akşener çok sert: Hesap vereceksin hesap

Meral Akşener çok sert: Hesap vereceksin hesap

İYİ Parti lideri Meral Akşener Edirne'deki halk buluşmasında, “Arap nüfusunu aldın Türkiye’ye boşalttın orayı ve bu hale getirdin. Başlı başına bu konuda hesap vereceksin hesap! Senden hesap soracağım, sen Türkiye’yi düşmanlarla çevirttin.” dedi.

A+A-

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Edirne’de konuştu. Akşener, "Bugün Recep Bey inciler saçtı. Yani o 'bayan' ben oluyorum. Bu bayan sözde milliyetçi, salağın teki de çıkmış fason milliyetçi diyor. Biz 40 kişiyiz birbirimizi biliriz muhterem. Ben Suriye'nin kuzeyinde kurulacak olan Kürt devletine onay veriyormuşum. Bunu söyleyen Recep Bey." dedi.

"Muhterem o bölgeyi bu hale getiren sensin" diyen Akşener sözlerine şöyle devam etti:

"Arap nüfusunu aldın Türkiye'ye, boşalttın orayı bu konuyu bu hale getirdin. Başlı başına hesap vereceksin hesap! Senden bizatihi ben hesap soracağım. 10 milyon diyorlar, 8 milyon, 6 milyon diyorlar, onun bile hesabı yok. Suriyeliyi bu ülkeye aldın, Türkiye'yi sığınmacı hendeği haline getirdi. Duy Recep Bey! 2 yıl içerisinde bunların tamamını göndereceğiz inşallah. Muhterem bana diyorsun ki PKK'lı. Hahaha! Sanki Habur rezaletini ben yaptım, megri megriden sanki konfetileri ben üfledim. Atatürk'ün ve Türk bayrağının çadır mahkemelerinden çıkarılmasını sen sağladın Recep Bey! Zaten Atatürk'e uyuz olduğunu biliyoruz da Türk Bayrağı ile ne işin vardı?"

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.