1. HABERLER

  2. POLİTİKA

  3. Melih Gökçek'i Kızdıran Twit

Melih Gökçek'i Kızdıran Twit

Melih Gökçek, Twitter'da bir kişinin 'Ankaragücü'nü siz düşürdünüz' demesine sert cevap verdi.

A+A-

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih GökçekTwitter'da bir kişinin ' Ankaragücü'nü siz düşürdünüz' demesi üzerine, "Saçmalama. Şampiyonluğa oynayan kulübü biz kurduk. Pislik atacağına parayla slogan atanlara laf at." dedi. 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih GökçekAnkaragücü'nün Spor Toto 2. Lig'e düşmesinin ardından sosyal medyada kendisini suçlayanlara resmi Twitter hesabından cevap verdi. Twitter'da bir kişinin ' Ankaragücü'nü siz düşürdünüz' ifadesini kullanmasının ardından Başkan Melih Gökçek, "Saçmalama. Şampiyonluğa oynayan kulübü biz kurduk. Pislik atacağına parayla slogan atanlara laf at." diyerek çıkıştı. 

Başka bir kişinin 'Mutlu musunuz sayın başkan pireye kızıp yorganı yaktınız sevdamız aşkımız yaşama sebebimiz 2. Lig'e düştü' yorumu yapmasının ardından Gökçek, "Ya bir saçmalamayın lütfen. Biz mi bıraktık takımı, mahkeme kararıyla mı Cemal bıraktırdı? Deve kuşu misali kafanızı kuma gömmeyin." diye yazarak tepki gösterdi. 

Aynı kişinin 'Takım başarılı olursa bunu siyaseten tahsil edecektiniz oy olarak ama beceremediniz. Kabul edin başkan spora girmeniz hataydı' demesi üzerine ise başkan Gökçek, " Türkiye'nin en büyük spor tesisini onun için mi yaptık? Ayıp ya." diyerek cevap verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.