1. HABERLER

  2. POLİTİKA

  3. Mansur Yavaş’tan Meral Akşener’e ziyaret

Mansur Yavaş’tan Meral Akşener’e ziyaret

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı kabul etti. Akşener'in makamındaki görüşmede Siyasi İşler Başkanı Oktay Vural, Seçim İşleri Başkanı Sedat Aksakallı ve Yerel Yönetimler Başkanı Burak Akburak da yer a

A+A-

ANKARA Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ziyaret etti. Akşener’in makamındaki görüşmede Siyasi İşler Başkanı Oktay Vural, Seçim İşleri Başkanı Sedat Aksakallı ve Yerel Yönetimler Başkanı Burak Akburak da yer aldı. Görüşme yaklaşık yarım saat sürdü.

“NEZAKET ZİYARETİYDİ”

Yavaş, görüşmenin ardından çıkışta yaptığı açıklamada, Akşener’e, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in selamlarını ilettiğini söyleyerek şunları aktardı:

"Bundan sonra bir gelişme olur mu olmaz mı, bilmiyorum. İçerik olarak bir şey iletme durumunda değildim. Çünkü iki partinin de yetkili kurulları var. Sadece selamlarını ilettim, bu kadar. Daha sonrasında herhalde parti kurulları gerek görürlerse, bir açıklama yaparlar. Bu nezaket ziyaretiydi."

"ÖYLE BİR ŞEYİ TALEP ETME YETKİM YOK"

Meral Akşener’in, yerel seçimlerde kendisini destekleme konusunda bir değerlendirme yapıp yapmadığıyla ilgili soruya Yavaş, "O konulara girmedim. Çünkü benim öyle bir şeyi talep etme yetkim yok. Sadece yeni seçilen genel başkanımızın selamlarını ilettim” cevabını verdi.

Akşener-Özel görüşmesi olup olmayacağıyla ilgili soru üzerine de Yavaş, buna genel başkanların kendilerinin karar vereceğini söyledi. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.