1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Maltepe'de kaza

Maltepe'de kaza

MALTEPE'de, bir otomobilin bariyerlere çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında otomobilde bulunan kadın yaralandı, eşi ve kızı kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

A+A-

Kaza saat 09.00 sıralarında D-100 karayolu, Maltepe mevkiinde meydana geldi. 34 SSM 84 plakalı otomobil sürücüsü Alaattin Akça, Maltepe köprüsünden çıkmak isterken yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil büyük bir hızla bariyerlere çarptı. Kazada sürücü Alaattin Akça'nın eşi Hikmet Akça yaralandı. Alaattin Akça ve kızı Arzu ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Hikmet Akça, olay yerine ilk gelen ambulansla Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. 

Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan lise öğrencisi Arzu ve belinde incinme olduğunu söyleyen babası Alaattin Akça ise ikinci ambulans gelene kadar otomobilin içinde bekledi. Elleri direksiyonda ambulansı bekleyen Alattin Akça, "Kontrolden çıktı bariyerlere çarptık" dedi. Otomobilin içinde babasıyla ambulansı bekleyen Arzu Akça, gelen sağlık ekipleri babasına müdahale ederken gözyaşlarını tutamadı. Arzu ve babası da ikinci ambulansla Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğtim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.