1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. İYİ Partili İbrahim Özkan'dan Başkan Döğücü'ye: Halk Ekmek kuyruklarıyla dalga geçmeyi bırakın

İYİ Partili İbrahim Özkan'dan Başkan Döğücü'ye: Halk Ekmek kuyruklarıyla dalga geçmeyi bırakın

İBB İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü’ye "Beceriksizliğinizden utanın; halkın ekmeğiyle, kuyruklarla dalga geçmeyi bırakıp vazifenizi yapın!” dedi.

A+A-

AK Partili Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü’nün sosyal medya paylaşımına tepkiler dinmiyor. 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’nde ilçesindeki Recep Tayyip Erdoğan Kültür ve Kongre Merkezi’nin bir fotoğrafını “Bu gördüğünüz Halk Ekmek kuyruğu değil; Sancaktepe’de tiyatro kuyruğu. Kültür dolu, sanat dolu bir pazar dilerim” ifadeleriyle paylaşan Döğücü’ye bir tepki de İYİ Parti Sancaktepe Meclis Üyesi ve İBB İYİ Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Özkan’dan geldi.

Özkan, Döğücü’nün bu skandal tweetini; "Halkı ekmek kuyruğuna girmek zorunda bırakanlar; Dar gelirli halktan özür dilemeleri gerekirken, akıllarınca ironi yapıyorlar.” ifadeleriyle paylaşarak tepki gösterdi.

İYİ Parti Sancaktepe Meclis Üyesi ve İBB  İYİ Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Özkan, Sancaktepe Belediye Başkanı Döğücü’nün paylaşımına yönelik şunları söyledi:

"Öncelikle hatırlatmak isterim ki; Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, 2021 yılının Şubat ayında İBB'nin Halk Ekmek büfesini kaldırtmış, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), vatandaşların mağdur olmaması için, kaldırılan büfenin yakınındaki İBB'ye ait alana yeni bir büfe koymak zorunda kalmıştı. Anlayacağınız halkın ekmeğiyle derdi bir türlü bitmiyor, toplumdan giderek uzaklaşmaya, dar gelirlinin ekmeğiyle oynamaya da devam ediyor. Ekmek kuyrukları başta olmak üzere bugün ülkedeki çeşit çeşit kuyrukların nedeni AK Parti’nin kötü ekonomi yönetimidir. Ve bugün İstanbullu hâlâ 2 liraya kaliteli ekmeğe ulaşabiliyorsa, bu da İBB yönetimindeki İstanbul Halk Ekmek sayesindedir. Bakın, Ramazan ayında İstanbul'da 330 gram Ramazan pidesi fırınlarda 6 TL’ye, İBB Halk Ekmek'te ise 3 TL'ye satılacak. Şeyma hanım ve partisi, İBB’ye ve Halk Ekmek yetkililerine teşekkür edeceklerine akıllarınca halkın geçim sıkıntısı üzerinden ironi yapmaya kalkıyorlar.

Şu da var ki dün, günün özelliğinden tiyatrolar bedavaydı ve Döğücü’nün bahsettiği kuyruk da ondandı. Anlaşıldığı üzere bugün millet, ekmeğe de sanata da aç. Aslında, elinden gelse sanatı tamamen ortadan kaldıracak bir partinin belediye başkanının, Dünya Tiyatrolar Günü kutlamasının da böyle olmasına pek şaşırmamak gerekir.

Ben, Sancaktepe Belediye Meclis Üyesi olarak kendisini, Sancaktepe’nin sorunlarıyla ilgilenmeye, geçim sıkıntısıyla boğuşan halkımızın yüzünü gerçek anlamda güldürecek projeler geliştirmeye davet ediyorum. Beceriksizliğinizden utanın; halkın ekmeğiyle, kuyruklarla dalga geçmeyi bırakıp vazifenizi yapın!”

İbrahim Özkan'ın tweet'i:

ibrahim-ozkan-tweet-resim-03.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.