1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. İYİ Parti'den Çankırılılara Ziyaret

İYİ Parti'den Çankırılılara Ziyaret

Aralarında, ÇANDEF’in kurucu Başkanı Ömer Lütfi Özenç’in de bulunduğu İYİ Parti İstanbul İl STK heyeti, Çankırı Dernekleri Federasyonu'nu ziyaret etti.

A+A-

İYİ Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Yaşar Özkan, İYİ Parti Hemşeri Dernekleri Komisyonu Başkanları Ömer Lütfi Özenç ile Hasan Hoşben’den oluşan İYİ Parti heyeti, İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu'nun Fatih’deki genel merkezine giderek yeni seçilen ÇANDEF Genel Başkanı Zeynettin Aydın’a hayırlı olsun dedi.

Hemşehri derneklerinin öneminin vurgulandığı ziyarette, ÇANDEF Genel Başkan Yardımcısı ve Atkaracalar Dernekler Birliği Başkanı Harun Oflaz da hazır bulundu.

Misafirlerini sevgiyle karşılayan ÇANDEF Genel Başkanı Zeynettin Aydın, ziyaretten memnuniyetini dile getirdi ve İstanbul’daki Çankırılılar'ın tüm siyasi partilerdeki temsilcilerinin yanında olacaklarını, İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı ziyaretinin proğramlarında olduğunu, hemşerilerinin görev aldığı tüm partilerin kendileri için önemli olduğunu belirtti.

İl Başkan Yardımcısı Yaşar Özkan; federasyon binasının özellikle yaren meclisi ve tuz odasını çok beğendiğini, Anadolu şehirlerinin yöre kültürünün İstanbul’da yaşatılmasının kendisini çok mutlu ettiğini, gençlerimizin bu gayretli çalışmalar sayesinde belki de hiç görmedikleri memleketlerinin kültürünü öğrendiklerini, bu nedenle hemşehri derneklerinin ciddi bir öneme sahip olduklarını vurguladı.

candef.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.