1. HABERLER

  2. POLİTİKA

  3. İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı: Bizi korkutamazsınız, bizi yıldıramazsınız, bizi yolumuzdan çeviremezsiniz

İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı: Bizi korkutamazsınız, bizi yıldıramazsınız, bizi yolumuzdan çeviremezsiniz

İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı, dün akşam Esenler teşkilatına ait çadırı hedef alan saldırı ile ilgili bir basın açıklaması yaptı. İl Başkanlığı'nın açıklaması şöyle:

A+A-

"İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı olarak dün iftar vaktinde gerçekleşen İYİ Parti Esenler teşkilatımıza ait çadırı hedef alan saldırı hakkında bilgilendirme ihtiyacı doğmuştur.

Esenler Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan İYİ Parti’ye ait çadır sivil kıyafetli dört kişi tarafından parçalanarak sökülmüştür.  Saldırı esnasında İYİ Parti Esenler teşkilatımız ilçe başkanlığında iftar programında bulunuyorlardı.

Saldırının faillerine kim olduklarına dair yöneltilen sorular aşağıdaki şekilde cevaplanmıştır.

"Biz sivil zabıta ekipleriyiz, bize 'gidin sökün' dediler biz de geldik. Biz aldığımız emri uyguluyoruz. Başka bir bilgimiz yoktur.”

İlçe başkanlığı tarafından Esenler Belediyesi Zabıtadan Sorumlu Başkan Yardımcısı telefonla aranmış ve kendileri "Çadırın sökülme emrini kaymakam vermiş emniyet ise uygulamıştır. Benim bu olayla ilgili ne bir emrim ne de bir bilgim var.” demiştir.

Partimizin siyasi faaliyetlerinin ve mübarek Ramazan ayında vatandaşlara hizmet etmek için kurulan çadırın kimler tarafından parçalandığı ve bu emri kimin verdiği savcılık soruşturması sonucu ortaya çıkacaktır. Olay mahalinde bulunan kameralar incelendikten sonra gerekli tespitlerin yapılacağına olan inancımız tamdır.

Bizi korkutamazsınız, bizi yıldıramazsınız, bizi yolumuzdan çeviremezsiniz."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.