1. HABERLER

  2. POLİTİKA

  3. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener: Mehmetçik'i Gazze'ye göndermiyoruz

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener: Mehmetçik'i Gazze'ye göndermiyoruz

İYİ Parti lideri Meral Akşener, "Katil Netenyahu'nun yaptığı zulmü bütün kalbimizle, gücümüzle lanetliyor ve kınıyoruz. Katil Netanyahu'nun bir savaş suçlusu olduğunu tekrar ediyorum. Allah sizi bildiği gibi yapsın" dedi.

A+A-

İYİ Parti lideri Meral Akşener, İYİ Parti'nin kuruluşunun 6'ncı yıldönümü töreninde konuştu.

Gazze'de yaşananlara tepki gösteren Akşener, "Katil Netanyahu'nun yanında duranlar derhal bu haksızlığa, soykırıma, zalimliğe, mezalime son verin. Türkiye'yi yönetenlere sesleniyorum; miting yapmak güzeldir, keşke bir hafta önce bir hafta önce yapsaydınız. İç politika malzemesi haline getirmek günahtır ayıptır. Türkiye'nin sağduyulu biçimde Gazze mezalimine son vermesini sağlamaktır" dedi.

Meral Akşener, "Bu ülkede bizi ABD'nin, İsrail'in yanında konumlandırmaya çalışan ahmaklar. Bu ülkede sizin yönetiminizde Uygurları söylediğim için, onların sesi olduğum için bu ülkede Çin Büyükelçisi tarafından tehdit edilen tek kişi benim" diye konuştu.

"BİRİLERİ GİBİ KOLTUK DÖŞEMESİ ESKİTMEDİK"

Partisinin kuruluşunun 6'ncı yıldönümünü kutlayan Akşener, "Dağılmamızı, parçalanmamızı isteyenlere inat kocaman bir aileyiz ve 6 yaşındayız. Sinmemizi, vazgeçememizi bekleyenlere inat, bugün buradayız, 6 yaşındayız. 6 yılı hiç de kolay geçirmedik. Birileri gibi yan gelip yatmadık. Memleketimizi köşe bucak gezdik. Birileri gibi koltuk döşemesi eskitmedik. Kalkılınca oturulabilir diye asla kalkmadılar. Birileri gibi sırça köşklere kapanmadık. Birileri gibi milletimize üstten bakmadık" diye konuştu.

"MEHMETÇİĞİ GÖNDERMİYORUZ"

"Katil Netenyahu’nun yaptığı zulmü bütün kalbimizle, gücümüzle lanetliyor ve kınıyoruz. Katil Netanyahu’nun bir savaş suçlusu olduğunu tekrar ediyorum. Allah sizi bildiği gibi yapsın.

Beni tehdit ediyorlar. Bizim için vız gelir tırıs gider. Geleceğiniz varsa göreceğiniz de vardır.

Biz Mehmetçiği Gazze'ye göndermiyoruz. Biz üstümüze düşeni yapmaya gayret eden bir muhalefet partisiyiz.

Dağılmamızı, parçalanmamızı isteyenlere inat kocaman bir aileyiz ve 6 yaşındayız.

Sinmemizi, vazgeçememizi bekleyenlere inat, bugün buradayız, 6 yaşındayız. 6 yılı hiç de kolay geçirmedik. Birileri gibi yan gelip yatmadık. Memleketimizi köşe bucak gezdik. 

Bize salon vermediler sokakta yürüdük, yeri geldi kürsümüz bile olmadı ama pes etmedik sandalye tepelerine çıktık yine de milletimizle buluştuk.

Yalanlara, iftiralara göğüs gerdik. Bizim yapışıp kaldığımız koltuklarımız olmadı. Bizim hiç koltuk peşinde pazarlıklarımız olmadı.

Bir taraf nankör ilan ederken diğer taraf cahil olarak niteliyor. Bu topraklar hürdür ve kimsenin tapulu malı değildir. Hiç kimse boyun eğmesini bekleyemez. Hiç kimse bölemez, ayrıştıramaz. Hiç kimse siyasi tercihlerinden dolayı aşağılayamaz, çünkü egemenlik kayıtsız şartsız milletindir."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.