1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Hatayda yaşanan büyük patlama olayında neler yaşandı?

Hatayda yaşanan büyük patlama olayında neler yaşandı?

Hatay'ın Reyhanlı İlçesi'nde Reyhanlı Belediye binasının ve PTT binasının önünde 2 bombalı araç patladı. Belediye binasının büyük hasar gördüğü, bir evin çöktüğü patlamalar nedeniyle yaklaşık 20 kişinin öldüğü 46 kadar da yaralı olduğu bildirildi.YARALILA

A+A-

 

BELEDİYE BAŞKANI'NDAN AÇIKLAMA

Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, "Belediye binası ile postane merkezi önünde iki ayrı patlama meydana geldi. Patlamanın şekli ile ilgili henüz tam bir bilgiye sahip değiliz. Antakya'dan olay yerineintikal etmek üzere yola çıktım." dedi.

BELEDİYE BAŞKANI'NDAN AÇIKLAMA

Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, "Belediye binası ile postane merkezi önünde iki ayrı patlama meydana geldi. Patlamanın şekli ile ilgili henüz tam bir bilgiye sahip değiliz. Antakya'dan olay yerineintikal etmek üzere yola 

MUAMMER GÜLER'DEN AÇIKLAMA

İçişleri Bakanı Muammer Güler, Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki patlamalarda 18 kişinin hayatını kaybetiğini, çok sayıda kişinin de yaralandığını açıkladı. Güler, ölü ve yaralı sayısının artmasından endişe edildiğini bildirdi.çıktım." dedi.

SAĞLIK BAKANI AÇIKLAMA YAPTI

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, patlamalar nedeniyle Hatay'ın Reyhanlı İlçesi'ne, yaklaşık 15 ambulansın ulaştığını, 2 ambulans uçakla, ambulans helikopterlerin de sevk edileceğini bildirdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.