1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Ereğli'de trafik kazası: 5 yaralı

Ereğli'de trafik kazası: 5 yaralı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde 4 aracın karıştığı trafik kazasında 5 kişi yaralandı. Yaralılar Ereğli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

A+A-

Kaza, Zonguldak Ereğli karayolunda meydana geldi. Alınan bilgilere göre Zonguldak istikametine giden 67 TZ 829 plakalı otomobil sürücüsü Atakan Durak (39) önündeki otomobili sollmaya çalışırken, Zonguldak istikametinden Ereğli istikametine giden 16 EH 067 plakalı otomobil sürücüsü Recep Yanaz'da (54) aynı anda sollamaya çalıştı. Kafa kafaya çarpışan otomobillerdeki 5 kişi kazada yaralandı.

Araçlarda sürücülerden Recep Yanaz ve eşi Ayşe Yanaz (49) ile diğer otomobil sürücüsü Atakan Durak ile birlikte çocukları Ali Bartu (11) ve Dora Irmak (6) yaralandı. Yaralılar için olay yerine ambulans çağırıldı. İlk ambulans kısa sürede olay yerine gelerek durumu ağır olan Ayşe Yanaz'ı ambulansa alarak ilk müdahaleyi yaptı. Ayşe Yanaz'ın eşi Recep Yanaz ile sağlık görevlileri arasında ambulansta bekleme kavgası Jandarmanın müdahale etmesi ile kısa sürede sonlandırıldı.Bu sırada ikinci ambulansı bekleyen yaralı yakınları ve vatandaşlar ambulansın geç kaldığını dile getirerek görevlilere tepki gösterdi. Kazada yaralanan Ali Bartu için ambulans beklenirken, sıcaktan etkilenmemesi için yol kenarında satış yapan köylüler pazar şemsiyesi ile küçük çocuğa gölge yaptı. Beklenen ambulansın olay yerine gelmesi ile birlikte Küçük Bartu yapılan müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.
 
Kazada hurdaya dönen iki otomobil ise çekici vasıtasıyla olay yerinden Kamyon garajına kaldırıldı.
 
Öte yandan kazada yalanan Recep Yanaz, Ayşe Yanaz, Atakan Duraki, Ali Bartu ve Dora Irmak'ın sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
 
Polis ve jandarma ekipleri, kaza ile ilgili tahkikatı sürdürüyor.
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.