1. HABERLER

  2. EN ŞIK ANNE ADAYI

EN ŞIK ANNE ADAYI

Funda Arar Kıbrıs’ta izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı. Funda Arar 6 aylık hamile olmasına rağmen sesi ve sahnede ki performansıyla izleyenleri mest etti.

A+A-

 

Kaya Artemis’te sahne alan sanatçının performansı kadar sırt ve göğüs dekolteli petrolyeşili kıyafetiyle  de çok konuşuldu.


AİLEDEN SİTEM, GEÇ BİLE KALDINIZ 
Funda Arar, 9 yıllık evliliğin ardından gelen hamiliğin ailede ve dostlarında büyük sevinç yarattığını ifade etti.  Ailenizin bu habere ilk tepkisi ne oldu sorusuna ise ailesinin tatlı sert bir ifadeyle " Geç bile kaldınız" dediğini sözlerine ekledi. Yaklaşık üç ay sonra dünyaya gelecek bebek için daha henüz bir isim bulamadıklarını belirten sanatçı, " Ben Rüzgar veya Can olsun istiyorum ama Febyo bir türlü karar veremiyor, çocuğum isimsiz doğacak " diyerek basın mensuplarıyla şakalaştı.

İLK ARAYAN Ebru Gündeş OLDU
Hamileliğini ailesinden sonra ilk tebrik eden kişinin Ebru Gündeş olduğunu belirten Funda Arar,  “Ebru bu konuda çok hassas davranarak mutluluğumu herkesden önce paylaştı, bebek ve hamilelik hakkında bana tavsiyelerde bulundu” dedi.

BEBEĞİN İLK HEDİYESİ GAZETECİLERDEN GELDİ
Konser öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Funda Arar’a gazetecilerin hoş bir sürprizi oldu. Gazeteciler basın toplantısı esnasında yeni doğacak bebeğe mavi bir emzik hediye ettiler. Funda Arar hediye karşısında çok mutlu olduğunu ifade ederek verilen emziğin bebeği için aldığı ilk hediyelerden olduğunu belirtti.  Funda Arar a bir hediye de sahnede geldi. Kıbrıslı bir hayranından sanatçıya sahnede biberon hediye edildi.

OĞLUM KLASİK MÜZİK VİRTÜÖZÜ OLSUN
 Sanatçı hamileliğinin çok kolay geçtiğini tek şikayetinin bebeğinin çok inatçı olduğunu söyledi.  Yerinde duramadığını fakat kontrollerde doktorun tüm çabalarına rağmen inatla hareket etmediğini aktardı. .

Gazetecilerin, ileride çocuğunuzun müzik ile uğraşmasını ister misiniz sorusuna ise “ Çok isterim. Febyo ile birlikte klasik müzik virtüözü olması için çabalayacağız” diye ifade etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.