1. HABERLER

  2. POLİTİKA

  3. Devlet Bahçeli destek verdiği alkol düzenlemesini bu kez eleştirdi

Devlet Bahçeli destek verdiği alkol düzenlemesini bu kez eleştirdi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, iki gün önce destek verdiği alkol düzenlemesini bu kez eleştirdi: Yasaklama suç örgütü yaratır

A+A-

ANKARA - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Adana mitinginden sonra Ankara'ya dönerken alkol düzenlemesiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.  Devlet Bahçeli, gizli alkol üretimi ve kullanımının bu yasakla artabileceğini söyledi.  Bahçeli, "Yasaklama 1930’ların Amerikasını yaratır. Alkol, uyuşturucu kaçakçılığı gibi gayri nizami yer altı suç örgütü de kendisini ortaya çıkartır" ifadelerini kullandı.  MHP lideri Bahçeli, "Al bayraktaki beyaz ay ve yıldızla uzlaşamadığımız bir alanda, herkes zannediyor ki Yeşilay’da anlaştık" dedi.

İKİ GÜN ÖNCE FARKLI KONUŞMUŞTU

Bahçeli, iki gün önce TBMM’den geçen ve birçok yasağın geldiği alkol yasasına destek vermişti. Ankara Atatürk Merkezi’nde Gümüşhaneliler gününe katılan Bahçeli, alkol yasasıyla ilgili değerlendirmesinin sorulması üzerine, "Bunları yasaktan ziyade, yeni nesli bu tür kötü alışkanlıklardan korumak için güzel bir tedbir olarak başlangıç kabul etmek lazım" demişti.

 

 

 
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.