1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Cumhur Yakut hastaneye kaldırıldı

Cumhur Yakut hastaneye kaldırıldı

Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan ve polisin operasyonunda kaçarken 2 bacağını kıran ünlü uyuşturucu baronu cezaevinde rahatsızlandı.

A+A-

Ambulansla Tekirdağ Devlet Hastanesi’ne kaldırılan baron ayakları alçılı Yakut tedavisinin ardından tekrar cezaevine götürüldü.

Edinilen bilgiye göre Interpol tarafından 13 yıldır ‘kırmızı bülten’ ile aranan ve son dönemlerin bir numaralı ‘uyuşturucu baronu’ olduğu iddia edilen Cumhur Yakut, İstanbul polisinin Sarıyer’deki bir villaya düzenlediği operasyonda yakalanmıştı. ABD’nin 4 büyük uyuşturucu baronu listesine aldığı Yakut, polisten kaçarken villanın duvarından düşüp 2 bacağını kırmıştı.

Tutuklandıktan sonra Tekirdağ F Tipi Cezaevi’ne konulan Yakut, sabah saatlerinde bacaklarında ağrıların başlaması üzerine cezaevi ambulansı ile Tekirdağ Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yoğun güvenlik önlemleri arasında hastaneye getirilen Yakut’a burada ağrı kesici iğne yapıldı. Bacaklarına pansuman yapılan Yakut’un 2 bacağındaki alçıda değiştirildi. Yaklaşık bir saat hastanede tedavi edilen Yakut, tekrar ambulansa kondu. Yüzünü eli ile kapatan Yakut, gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.
 
Yakut’un ambulansa bindirilmesi esnasında sedyenin kızağını yerine oturtamayan jandarma ekipleri zor anlar yaşadı. Yakut, geniş güvenlik önlemleri altında tekrar cezaevine götürüldü.
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.