1. HABERLER

  2. ÇEVRE/TARIM/HAYVANCILIK

  3. Cinayete kurban giden TÜRK

Cinayete kurban giden TÜRK

İngiltere’nin başkenti Londra’da 34 yaşındaki Türk vatandaşı Zafer Eren iş dönüşü kimliği belirsiz kişilerce uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürüldü.

A+A-

Geçtiğimiz hafta, Londra’nın kuzeyindeki Southgate semtinde meydana gelen olayda, bir çocuk babası Zafer Eren, iş dönüşü evine 8-10 metre kala yüzü maskeli kişiler tarafından vurularak öldürüldü. Göğsüne isabet eden kurşunlarla yere yığılan Eren’in olay yerinde hayatını kaybettiği belirtildi.

18 yıldır Londra’da yaşayan aslen Kahramanmaraşlı olan Zafer Eren’in Londra’nın kuzeyindeki ‘Tottenham Boys’ olarak bilinen uyuşturucu çetesinin tanınan üyelerinden biri olduğu iddia ediliyor.

İngiliz Polis Teşkilatı Scotland Yard, pazartesi sabahı Tottenham’da yaşanan bir başka silahlı saldırı ile her iki olay arasında bağlantı olup olmadığını araştırıyor.

Geçtiğimiz yıl şubat ayında da 32 yaşındaki Ali Armağan, Londra’nın kuzeyindeki Turnpike Lane semtinde, yine bir çete hesaplaşması sonucu otomobilinin içinde vurularak öldürülmüştü. 

Londra Emniyet Müdürlüğü, cinayetin ardından 20 yaşındaki bir erkeğin göz altına alındığını ve Kuzey Londra Emniyet Müdürlüğü’nde sorgulandığını bildirdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.