1. HABERLER

  2. ÇEVRE/TARIM/HAYVANCILIK

  3. Çekilişte müşteriye çıkan süpriz araba

Çekilişte müşteriye çıkan süpriz araba

Kayseri İpeksaray Alışveriş Merkezi bir müşterisine çekilişle Skoda Yeti marka otomobil hediye etti.

A+A-

14 Aralık 2012 ile 14 Mart 2013 tarihleri arasında yapılan kampanyada 50 TL ve üzeri alışveriş yapan müşterilere verilen 1 çekiliş kuponu ile sürdürülen kampanyaya 128 bin şans numarası katıldı.

Yapılan çekiliş sonucunda 049350 numaralı kupon sahibi Yavuz Değirmencioğlu, Skoda Yeti marka aracın talihlisi oldu. Aracın teslimi için İpeksaray Alışveriş Merkezi önünde teslim töreni düzenlendi. Törene katılan İpek Grup Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Arslan, talihli Yavuz Değirmencioğlu ve ailesini tebrik etti. Arslan, İpeksaray’dan alışveriş yaptıkları için Değirmencioğlu ailesine teşekkür ederek Skoda Yeti marka aracın aracı olmayan bir aileye isabet etmesinden dolayı memnuniyetini dile getirdi ve aracın anahtarını şanslı aileye verdi.

    Kayseri Organize Sanayi Bölgesindeki bir tekstil fabrikasında İşletme Müdürü olarak çalıştığını belirten Yavuz Değirmencioğlu ise çok mutlu olduğunu kaydederek ilk defa bir hediye kazandığını söyledi. Duygularını ifade eden Değirmencioğlu,” İpeksaray yönetimine çok teşekkür ediyorum. Heyecanımı ve sevincimi anlatacak ifade bulamıyorum. Yakın zamanda ev almak için arabamızı satmıştık, aracımızda yoktu. İstediğimiz marka bir aracın bize çıkması çok sevindirici. Allah, herkese nasip eylesin. Herkesin evi ve arabası olmasını diliyorum. Kimse sıkıntı çekmesin. İpeksaray’daki alışverişimizde birtakım giysi, kızım Beyza için bilgisayar yazıcısı ve sarraf alışverişlerinden oluşan yaklaşık 30 kupon doldurmuştuk. Çekiliş kuponunu kızımın şansına doldurdum. Oğlum Ömer Faruk da dua ederek kuponları kutuya attı. Allah, yüzümüze baktı ve bizleri sevindirdi.” diye konuştu. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.