1. HABERLER

  2. POLİTİKA

  3. ÇANKIRILI ÜLKÜCÜLER ANKARADA BULUŞTU

ÇANKIRILI ÜLKÜCÜLER ANKARADA BULUŞTU

Ülkücü Hareketin çeşitli kademelerinde görev yapmış ve yapmakta olan yaklaşık 150 Ülkücü 28 Nisan Pazar günü Ankara’da bir araya geldi.

A+A-

Ankara Kocatepe Camiinde kıldıkları sabah namazından sonra birlikte kahvaltı ettiler ve Çankırılıların, Ülkücülerin ve Türkiye’nin genel durumunu değerlendirdiler. İstişare toplantısını yönetmek üzere kurulan Divan Kurulu; Recep Dumanlı, Yusuf Naci Bayındır, Hasan Benli ve Ahmet Azizoğlu’ndan oluştu.

Toplantıya İstanbul’dan katılan; Hasan Benli, Recep Karaot, Ömer Bezci ve Ömer Lütfi Özenç öteden beri İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu Siyasi İşler Komisyonu bünyesinde yapılan çalışmaları bir sunum ile aktardılar ve benzer çalışmaların Ankara’da da yapılmasını önerdiler.

Ankara'da yaşayan Çankırılı Ülkücülerin davet edildiği toplantıda yapılan konuşmalarda, ülkemizin içerisinde bulunduğu olağanüstü durum tartışıldı ve İstanbul’da yapılmakta olan çalışmalar taktir edildi.  

Toplantı sonucunda; Ankara’da da aynı çalışmaların yapılması kararlaştırıldı ve çalışmaları yapmak üzere isteklilerden oluşan 15 kişilik bir icra heyeti kuruldu.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum