1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Bıçak ve baltayla öldürüldüler

Bıçak ve baltayla öldürüldüler

Konya'da 4 çocuk babası Hüseyin Özkan bıçakla, eşi Hatice Özkan da, baltayla öldürülmüş olarak bulundu

A+A-

 

Olay, bugün saat 14.00 sıralarında Çakmak Köyü’nde ortaya çıktı. Ereğli’den eve dönen Zuhal Özkan, annesi Hatice ve çiftçi babası Hüseyin Özkan’ın evde olmadığını fark edince yemek kokusu alınca bahçede bulunan mutfağa yöneldi. Zuhal Özkan, mutfağa gittiğinde anne ve babasını kanlar içinde yerde buldu.

Özkan’ın çığlıkları üzerine eve gelen komşuları jandarma ve sağlık görevlilerine haber verdi. Sevk edilen sağlık görevlileri, Özkan çiftinin öldüğünü saptadı. Mutfakta balta ve bıçak bulan jandarma yaptığı incelemede Hüseyin Özkan’ın vücudunda 12 bıçak, Hatice Özkan’ın da boynunda balta darbesi olduğunu saptadı.

Hüseyin Özkan’ın geçirdiği cinnet sonucu eşini baltayla öldürdükten sonra aldığı bıçağı defalarca vücuduna sapladığı üzerinde duran jandarma, cinayet ihtimalini de araştırıyor. Hüseyin Özkan’ın 1.5 yıl önce oğluyla birlikte yeni aldığı otomobille kaza yaptığı ve biriken borçlarından dolayı bunalıma girdiği öne sürülürdü.

Özkan çiftinin cesetleri, otopsi yapılmak üzere Ereğli Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Sinir krizi geçiren çocukları, yakınları tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı.  

Soruşturma sürdürülüyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.