1. HABERLER

  2. ÇEVRE/TARIM/HAYVANCILIK

  3. Beylikdüzü Voleybol Turnuvası Bitti

Beylikdüzü Voleybol Turnuvası Bitti

Beylikdüzü Belediyesi tarafından organize edilen Voleybol Turnuvası’nın şampiyonu belli oldu.

A+A-

 “Yine mi geldiler” adıyla mücadele eden takıma şampiyonluk kupasını Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun verdi.

Beylikdüzü’nde bir ay boyunca voleybol coşkusu yaşandı. Beylikdüzü Belediyesi tarafından organize edilen voleybol turnuvasına ilgi büyüktü. 288 sporcu 24 takımın bir ay süreyle mücadele ettikleri turnuvada şampiyon takım, dereceye girenler arasında yapılan final maçı ile belli oldu. Beylikdüzü Belediyesi Kültür Müdürlüğü Spor Bürosu tarafından takip edilen organizasyona Beylikdüzü Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İstanbul Barosu takımları ile katılarak mücadele etmişlerdi.

 
Final maçı Beylikdüzü 75. Yıl Cumhuriyet Kız Meslek Lisesi Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. “Yine mi Geldiler” ile “Airport” takımlarının mücadele ettiği final maçında “Yine mi Geldiler” takımı rakibini 3-0 yenerek turnuvanın şampiyonu oldu. Turnuvayı izleyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun şampiyon takımın oyuncularına madalyalarını takarak kupalarını takdim etti.
 
“PROFESYONEL BİR TURNUVA İZLEDİK”
 
Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun turnuvaya katılan tüm sporcuları gösterdikleri başarı ve performanstan dolayı tebrik ederek, “Bir ay boyunca çok çetin maçların geçtiği müthiş bir turnuva izledik. Grup ve eleme maçları organizasyonu ile adeta profesyonel bir turnuvaydı. Mücadele eden herkes bu turnuvayı kazanmış sayılsa da bir şampiyonumuz vardır. Şampiyon takımı ve diğer sporcuları tebrik ediyorum. Yaşamlarında sağlık ve mutluluk diliyorum. İlçemizde bu tür turnuvalar hız kesmeden organize edilmeye devam edecektir” dedi.
 
Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yalçın turnuvada ikinci olan takım “Airport”a, Efrahim Yeşil üçüncü olan takım “Bambam”a, Kültür Müdürü Nihat Adıgüzel ise dördüncü olan “Mutlan” takımlarına kupa ve madalyalarını takdim ettiler. Turnuva birincisine kupa ve madalyası ile eşofman takımı, ikincisine kupa ve madalyası ile spor ayakkabı üçüncüsüne ise kupa ve madalyaları ile birlikte tişört hediye edildi.
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.