1. HABERLER

  2. POLİTİKA

  3. Bağcılar’da ‘Millet’ ittifakı tek aday çıkarıyor

Bağcılar’da ‘Millet’ ittifakı tek aday çıkarıyor

İYİ Parti ve CHP arasında yapılan yerel seçim iş birliğinde Bağcılar’da İYİ Parti adayını CHP’nin destekleyeceği iddia edildi.

A+A-

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde İYİ Parti ve CHP bazı büyükşehir, il ve ilçe belediyelerinde iş birliğine gitme kararı almıştı. İstanbul’da Büyükşehir Belediye seçimlerinde CHP adayı Ekrem İmamoğlu’nu destekleyecek olan İYİ Parti İstanbul’da bazı ilçelerde CHP’nin desteğini alacak.

Daha önce Eyüp ve Üsküdar’da İYİ Parti adayını destekleyeceği konuşulan CHP’nin, Bağcılar’da da İYİ Parti adayını destekleyeceği iddia edildi.

Edinilen bilgiye göre genel merkezler arasında yapılan iş birliği görüşmelerinde İstanbul’un ilçelerini masaya yatıran heyetler, Meral Akşener’in Bağcılar gibi muhafazakar seçmenin yoğun olarak yaşadığı ilçede, İYİ Parti adayıyla seçime girilmesini istiyor.

İYİ Parti Bağcılar İlçe Başkanlığı’nın geçtiğimiz günlerde açıkladığı Belediye Başkan adayı Muhammet Bayram’ın ilçe de sevilen ve muhafazakar seçmenin büyük teveccüh gösterdiği bir aday olması seçimlerde CHP’nin Bağcılar’da İYİ Parti’yi destekleyeceği iddiasını güçlendiriyor.  

Bagcilargundem

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum