1. HABERLER

  2. ÇEVRE/TARIM/HAYVANCILIK

  3. ADIM ADIM ile TEMA için koşmak ister misiniz?

ADIM ADIM ile TEMA için koşmak ister misiniz?

'Dünyayı Kurtaran Adım' projesi kapsamında TEMA Vakfı'na destek için gönüllüler aranıyor.

A+A-

Tema Vakfı tarafından yayınlanan afişte yer alan bilgiler şunlardan oluşuyor;
'ADIM ADIM ile TEMA için koşmak ister misiniz?' sloganıyla hazırlanan proje kapsamında 17 Kasım'da İstanbul'da gerçekleşecek Avrasya Maratonu'na koşarak veya yürüyerek TEMA'ya destek olmak için ADIM ADIM antrenmalarına katılacak gönüllüler aranıyor.

'Dünyayı Kurtaran Adım' projesine bağış toplamak için koşarak destek olmaya var mısınız?' sloganıyla yola çıkan ADIM ADIM oluşum TEMA'ya destek olmak için çalışma başlattı. ADIM ADIM oluşumu 17 Ağustos'tan itibaren katılmak isteyen herkesi Belgrad Ormanı Neşetsuyu'na bekliyor.

ADIM ADIM koşarak STK projelerine yardım sağlayan gönüllülerden oluşmuş bir topluluk. Türkiye'nin ilk ve tek sivil toplum oluşumu bugün 1300'e ulaşan üye sayısıyla dikkat çekiyor.

ADIM ADIM koşucuları, Avrasya ve Runtalya koşularına katılarak, kendi çevrelerinden 3.6 milyon TL bağış toplamayı başarmış.

17 Kasım'da İstanbul'da gerçekleşecek olan Avrasya Maratonu'na 3 ay kalması sebebiyle de yeni bir çalışma başlatan topluluk Maraton'da koşarak veya yürüyerek TEMA Vakfı'na destek olmak için ADIM ADIM antrenmanlarına katılmaya davet ediyor.

İstanbul'daki gönüllülerin yansıra ülkenin her yerinden gönüllü olmak isteyenleri 17 Ağustos'tan itibaren her Cumartesi Belgrad Ormanı Neşetsuyu'na bekleyen Adım Adım üyeleri, kendileriyle ilgili detaylı bilginin, [email protected] adresinden, ayrıca ADIM ADIM oluşumunu yakından tanımak için ise www.adimadim.org, www.facebook.com/hareketegec adreslerinin ziyaret edilebileceğini belirttiler.tema-003.jpg

tema-004.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.