1. HABERLER

  2. 6. mutluluk Elif Ada

6. mutluluk Elif Ada

İbrahim Tatlıses, altıncı kez baba oldu. Ünlü türkücünün eşi Ayşegül Yıldız, önceki gece 01.00’de kızları Elif Ada’yı dünyaya getirdi.

A+A-

Şanlıurfaspor’a destek için memleketine giden İbrahim Tatlıses, İstanbul’a babalık heyecanıyla döndü ve soluğu sabah saatlerinde doğum için hastaneye kaldırılan eşi Ayşegül Yıldız’ın yanında aldı. Aynı günün gecesi çiftin Elif Ada adını verdikleri kızları dünyaya geldi. Sezaryenle dünyaya gelen, 3 kilo 715 gram ağırlığında ve 53 santim boyunda olan bebeğin de, annesi Ayşegül Yıldız’ın da sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı. Doğumu Tatlıses’in menajeri Eyüp Kanat, Twitter sayfasından “Elif Ada kızımız dünyaya geldi, Allah analı babalı büyütsün, herkes çok iyi, hepimiz çok mutluyuz” mesajıyla duyurdu.

BUZLAR ERİDİ
Minik bebek, Demet Akalın ile İbrahim Tatlıses’in yıllar öncesine dayanan, hatta mahkemeye taşınan polemiğini de noktalayıp buzları eritti. Ünlü şarkıcı, haberi alır almaz çifti tebrik etmek için eşi Okan Kurt’la birlikte hastaneye gitti. Tatlıses te o güne kadar küs olduğu Akalın’ın jestine “Darısı sizin başınıza” diyerek karşılık verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.