1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. 10 aylık bebeği itfaiye kurtardı

10 aylık bebeği itfaiye kurtardı

Kontak anahtarı takılıyken kapılar otomatik kilitlenince otomobilin içinde mahsur kalan 10 aylık bebek itfaiye ekiplerince kurtarıldı

A+A-

İstanbul Ataşehir'de yaşanan olayda, Halime Güldoğan adlı vatandaş, otomobiliyle Ünalan Caddesi’nde ilerlerken arka koltuktaki 10 aylık oğlu Yiğit Ömer’in içinde bulunduğu puset yerinden oynadı.

Pusetin yerinden kayması nedeniyle oğlunun huysuzlandığını fark eden Güldoğan, puseti düzeltmek amacıyla otomobili yolun sağına çekerek indi. Otomobilinin anahtarını kontak üzerinde bırakan Güldoğan, oğlunun bulunduğu kapıyı açtı.

Otomobilin kapılarını içeriden kilitleyen Güldoğan, Yiğit Ömer’in pusetini düzelttikten sonra bozuk olan arka kapının camını da kapattıktan sonra direksiyona geçmek için dışarı çıktı. Aracın anahtarlarını kontakta bıraktığını unutan anne Güldoğan, kapılar kilitlenince dışarıda kaldı. Ne yapacağını şaşıran Halime Güldoğan, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi.

Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, arka sağ kapının kelebek camını küçük bir baltayla kırarak otomobilde mahsur kalan 10 aylık bebeği kurtardı.
Pusetin yerinden kayması nedeniyle oğlunun huysuzlandığını söyleyen Halime Güldoğan, "Ben de arabayı durdurarak pozisyonunu düzeltmek istedim.

Arabadan çıkarken kapıları içeriden kilitledim. Çocuğu düzelttim. Arka camımız da bozuk. Orayı manuel olarak kaptım. Dışarı çıktım ki her taraf kapalı. Anahtarda içerde kaldı. Ben de itfaiyeye haber verdim" dedi.
 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.