1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Zabıta müdürü böyle bıçaklandı

Zabıta müdürü böyle bıçaklandı

RİZE’de seyyar tezgahta balık satışı yapan Salih Boyama'nın, makamına giderek tartıştığı Belediye Zabıta Müdürü 52 yaşındaki Bayram Ali Sarı'yı bıçaklama anı kameralara yansıdı.

A+A-

Olay dün akşam saat 16.10 sıralarında Rize Belediyesi’nde meydana geldi. Zabıta ekipleri tarafından daha önce birkaç kez uyarıldığı ve seyyar arabasına el konulduğu öğrenilen Salih Boyama ile arkadaşı Paşa Ali Civelek, Belediye Zabıta Müdürü Bayram Ali Sarı’nın makam odasına geldi.

İkili arasında çıkan tartışma sonrasında seyyar satıcı Salih Boyama bir anda cebinden çıkardığı bıçağı Sarı'ya sapladı. Sol koltuk altından, sırtına yakın bölgeden aldığı bıçak darbesiyle ağır yaralanan ve kanlar içinde kalan Bayram Ali Sarı, koşarak binadan dışarı çıktı. Saldırgan ise polisin biber gazlı müdahalesi sonucu etkisiz hale getirildi, karga tulumba binadan çıkarılarak polis aracına kondu. Yaşanan anlar belediyenin güvenlik kameralarına yansıdı.Bu arada Rize Devlet Hastanesi Yoğun bakım Ünitesi’nde tedavisi süren Bayram Ali Sarı’nın hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi.

BAKIRCI: KENDİMİZİ KORUMAKLA İLGİLİ TEDBİRLERİMİZİ FARKLI DEĞERLENDİRECEĞİZ
Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, bu saldırının zabıta müdürünün şahsında Rize belediyesi ve Rize halkına yapıldığını belirterek daha önce bu kişiler hakkında tehdit nedeniyle savcılığa suç duyurusunda bulunduklarını ancak bir sonuç alınamadığını söyledi. Bakırcı, “Bunlar ceza aldı ama bir tutuklama olmadı. Rize belediyesi seyyar ve benzer sorunlu işlerin üzerine gittikçe bu tip olaylarla karşılaşıyoruz. Savcılığa suç duyurusunda bulunduğumuzda bunlar elini kolunu sallayarak gezmeye devam ediyor. Dilerim bu olay son olur. Bundan sonra adli makamlar benzer tavırda davranırsa bizde kendimizi korumakla ilgili tedbirlerimizi farklı değerlendireceğiz. Bunun altını çiziyorum" dedi.

 
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.