1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. YÖRESİNE DUYARLI GENÇLER BOŞ DURMUYOR

YÖRESİNE DUYARLI GENÇLER BOŞ DURMUYOR

Çankırı'nın Orta İlçesindeki bir gurup Genç yaptıkları çalışmalarla ilgili bir basın açıklaması yaptı. Bu açıklamayı aynen yayınlıyoruz.

A+A-

ZAMAN ORTA İÇİN BİRLEŞME ZAMANI

Her geçen gün büyüyen dünyada, tam tersine küçülen Orta'mız bize bu birleşmenin ne kadar gerekli olduğunu gösterdi. Neden gençlerimiz diğer ilçelerde çalışmak zorunda yada neden esnafımız kan ağlıyor gibi kendi kendimize sorduğumuz sorulara cevap bulamayınca Ortalı vatandaşlar olarak birleşip güçlü olmayı seçtik. En üst sıraya da gençleri aldık. Çünkü, biliyoruz ki gelecek gençlerin eseridir. Ancak bu eseri vermek için gençlerin bilgi düzeyini artırmak ve yeteneklerini geliştirmek gerekir. Bizler de yapacağımız sosyal faaliyetler ve çeşitli etkinliklerle gençleri eğitmemiz ve bilinçlendirmemiz gerektiğini düşündük.

İlk önce bir çatımız olsun istedik ve belediyemizin destekleriyle binamıza kavuştuk. Gençlerimizin kalbindeki sevgiyle toplanan eşyalar kullanılmış da olsa, bizim için her şeyden değerli hale geldi. Gözlerindeki ışıltı bizleri her geçen gün daha da umutlandırdı ve sahip oldukları azim yapacağımız işler için ilham kaynağı oldu. Üyelere yüklediğimiz görev ve sorumluluklarla birliğimizi biraz olsun güçlendirerek yapacağımız çalışmaları daha sağlam temeller üzerine oturttuk. Daha sonra ise uzak illerde ikamet eden Ortalı hemşerilerimize ulaşmak ve onların da fikir ve düşüncelerine başvurmak için kendi internet sitemizi kurduk. Bu site ile projelerimizin daha kalıcı olacağına ve daha geniş kitlelere hitap edeceğimize inanmaktayız.

Şu anda belirli bir plan ve proje dahilinde provalarını yürütmekte olduğumuz tiyatro ve skeç çalışmalarımız ile genç arkadaşlarımıza özgüven aşılamayı edefliyoruz. Bunun yanı sıra her kesimin katılacağı futbol ve voleybol turnuvaları ile düzenlecek olan toplu gezi ve pikniklerin Ortalı hemşerilerimiz arasındaki dostluk ve kardeşliği pekiştireceğini ve birbirlerine kaynaşmalarını sağlayacağını düşünmekteyiz.

Bizler Ortalı gençler olarak sıradan bir ORTA yerine daha aktif ve eğlenceli bir ORTA için ne yapmak gerekiyorsa yapmayı kendimize bir borç bildik ve sorumluluk haline getirdik. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da bu alanda yapacağımız etkinliklerin siyasetten uzak ve her kesime açık olmasına ise ayrıca özen göstermeye dikkat edeceğiz.

Son olarak sizlere buradan bir duyuru yapmak istiyoruz. Geçtiğimiz günlerde birlik odamızı ziyaret eden ve yapmış olduğumuz çalışmaları imrenerek takip ettiğini belirten Ortalı hemşerimiz Ömer Bezci’nin desteğiyle düzenleyeceğimiz “GencinSesi18 Birlik ve Beraberlik Gecesi”nde birçok ünlü sanatçı bizlerle beraber olacak. Ortalılara olan inanç ve sevgisinden zerre şüphe duymadığımız Sayın Ömer Bezci’ye sonsuz şükranlarımızı sunuyor ve bizlere vermiş olduğu destekten dolayı da teşekkür ediyoruz.

Türkiye’nin neresinde yaşıyor olursa olsun tüm Ortalı hemşerilerimizden bizlere destek olmalarını ve Orta’nın onlara her zamankinden daha çok ihtiyacı olduğunu hatırlatmak istiyoruz. Bakan değil çalışan olmak için, susan değil konuşan olmak için GENCİNSESİ18'e destek verin.

 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum