1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Yaşanan bu vahşete daha fazla dayanamadı!

Yaşanan bu vahşete daha fazla dayanamadı!

Başı kesilerek öldürülen kadının babası, evlat acısına dayanamadı

A+A-

ARDAHAN'IN Damal İlçesi'nde Nebi Tatarhan, 50 gün önce damadı şizofreni hastası Musa Ağamolla tarafından başı kesilerek öldürülen kızı Zeynep Ağamolla'nın acısına dayanamayarak yaşamını yitirdi.

Damal'ın Ata Mahallesi'nde 3 çocuk annesi 33 yaşındaki Zeynep Ağamolla, geçen yıl 23 Aralık günü 16 yıllık eşi şizofreni hastası Musa Ağamolla tarafından başı kesilerek öldürüldü. İnşaatlarda çalışan Musa Ağamolla, küçük oğlunun gözü önünde eşinin kestiği başını pencereden attı.

Vahşete kurban giden genç kadının babası 65 yaşındaki Nebi Tatarhan, olaydan 50 gün sonra yaşamını yitirdi. İkisi kız 7 çocuk 13 torun sahibi Nebi Tatarhan'ın bir süredir mide kanseri tedavisi gördüğü ve tedaviye olumlu yanıt verdiği belirlendi.

Eşinin sağlık durumunun kızlarının ölümüne kadar iyi olduğunu, anlatan eşi 60 yaşındaki Zühre Tatarhan, "Ancak yaşanan o feci olaydan sonra Nebi hayata küstü. Tedaviyi reddetti. Yemeden ve içmeden kesildi. Çok zayıfladı. Sürekli Zeynep'i sayıklayıp ağlıyordu. Torunlarını gördükçe içi parçalanıyordu. Kızının acısına dayanamadı ve öldü" diye konuştu.

 
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.