1. HABERLER

  2. ÇEVRE/TARIM/HAYVANCILIK

  3. Yarın nerelerde okullar tatil?

Yarın nerelerde okullar tatil?

Tüm Türkiye'yi etkisi altına alan kar yağışı nedeniyle bazı yerlerde yarın (cuma) günü okullar tatil edildi. İşte o iller...

A+A-

İSTANBUL'DA EĞİTİME 1 GÜN ARA

İstanbul Valiliği, kar yağışı nedeniyle yarın (Cuma) ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verildiğini bildirdi.

İSTANBİL VE IŞIK ÜNİVERSİTESİ YARIN TATİL

Yoğun kar yağışı nedeni ile Işık Üniversitesi Şile ve Maslak kampüslerinde ve İstanbul Teknik Üniversitesi'nde 21 Aralık 2012 Cuma günü eğitime bir gün süre ile ara verildiği açıklandı.

Öte yandan Şişli Meslek Yüksek okullarında Cuma günü eğitime bir günlük ara verildiği açıklandı.

TEKİRDAĞ'DA OKULLARA KAR TATİLİ

Tekirdağ Valiliği, kar yağışı nedeniyle yarın için merkez ve ilçelerindeki tüm ilk ve orta dereceli okulların tatil edildiğini duyurdu.

KARS'TA 21 ARALIK'TA OKULLARA KAR TATİLİ

Kars Valiliği, yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle il düzeyinde tüm okulları yarın tatil etti. Öğrencilerle birlikte resmi kurumlarda çalışan engelli ve hamilelerin yarın izinli sayılacağı bildirildi.

HAKKARİ'DE KAR ESARETİ

Hakkari'de dün sabah saatlerinde başlayan ve gece boyunca etkisini sürdüren yoğun kar yağışı, yaşamı felç etti. Eğitimine bugün ve yarın için 2 gün ara verilen Hakkari'de kar kalınlığı 60 santimetreyi bulurken, tek katlı evler ve araçlar kara gömüldü. 132 köy ve 375 mezranın yolu da ulaşıma kapandı.
 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.