1. HABERLER

  2. ÇEVRE/TARIM/HAYVANCILIK

  3. Vali Mutlu'dan Taksim'de 1 Mayıs açıklaması!

Vali Mutlu'dan Taksim'de 1 Mayıs açıklaması!

Kutlamalar nerede yapılacak?

A+A-

 

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, 1 Mayıs İşçi Bayramı'nın Taksim Meydanı'nda kutlamaya yönelik talepleri değerlendireceklerini söyledi. Taksim'deki inşaat çalışmalarını hatırlatan Mutlu, "Şu an için olumsuz bir değerlendirme içerisinde değiliz." dedi.

 

Tuzla Belediyesi'nin düzenlediği 18 Mart Çanakkale Zaferi ile ilgili etkinliğe katılan İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, 1 Mayıs'ın Taksim Meydanı'nda kutlanıp katlanmayacağına ilişkin soruları cevapladı. Henüz kendilerine ulaşmış bir talebin olmadığını vurgulayan Mutlu, "Zaman yaklaştıkça bununla ilgili bizlere talep gelecektir. Tabii belediyemizin yapmış olduğuTaksim'deki çalışmaları yakinen takip ediyoruz. 1 Mayıs'ın Taksim'de kutlanması yönündeki arzuları da biliyoruz. Fakat burada 2 önemli arter var. Birisi Halaskargazi Caddesi diğeri Tarlabaşı Bulvarı. Bu iki caddenin de üzerinde yoğun bir çalışma var ve Taksim'in önemli bir bölümü de inşaat halinde. Ama biz talepte bulunacaklarla ilgili her türlü iş birliğini sürdürerek 1 Mayıs'ın güvenlik ve huzur içinde geçmesi için bütün tedbirleri alacağız. Ve alanla ilgili bütün konuları da değerlendireceğiz." şeklinde konuştu.

"1 Mayıs'ta bizim ve tüm emekçilerin güven ve huzur içinde kutlama yapmaları yönünde çalışmalarımız olacaktır." diyen Mutlu, Taksim'deki inşaat faaliyetlerini de dikkate alarak bir değerlendirme yapacaklarını ve gerekli kuruluşlarla iş birliği içinde olacaklarını sözlerine ekledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.