1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Ucuza gelsin dedi, canından oldu

Ucuza gelsin dedi, canından oldu

74 yaşındaki Hasibe Aksen, doğalgaz faturası yüksek geldiği için kömür sobası kullandıkları evinde, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek öldü

A+A-

Olay, Konya’da bugün saat 00.30 sıralarında merkez Karatay ilçesi Sarı Yakup Mahallesi Burhan Dede Caddesi’ndeki bir apartmanın 2’nci katında meydana geldi. Çocukları ile birlikte oturan Hasibe Aksen, dün saat 23.00 sıralarında sobaya kömür attıktan sonra uyumak için odasına gitti. Bu sırada çocukları da kendi odalarında uyudu.

Yaklaşık 1.5 saat sonra dumandan etkilenip uyanan çocukları, evin dumanla kaplı olduğunu fark etti. Annelerinin odasına koştuklarında ise Hasibe Aksen’i hareketsiz halde buldu. Çağrılan sağlık görevlileri Aksen’in sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendiğini saptadı.

Aksen’in cenazesi otopsi yapılmak üzere Dr. Faruk Sükan Doğum ve Çocuk Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Komşuları, Hasibe Aksen’in evinde doğalgaz olduğu ancak faturalar yüksek geldiği için kömür sobasını kullandıklarını öne sürdü. Soruşturma sürdürülüyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.