1. HABERLER

  2. Üç kocasını da öldürdü

Üç kocasını da öldürdü

Kolombiyalı bir kadın hayat sigortasındaki parasını almak için evlendiği üç kişiyi de öldürdü. Tutuklanan kadın sigortalardan toplam 50 bin dolar çekti

A+A-

Predatör (Yırtıcı hayvan) lakaplı Esneda Ruiz Catano 2001, 2006 ve 2010'da üç kocasını öldürdüğü gerekçesiyle tutuklandı. Hayat sigortalarındaki toplanan parayı almak için cinayetleri işleyen 45 yaşındaki kadının toplam 50 bin dolar (Yaklaşık 90 bin TL) topladığı belirtildi.

Kolombiyalı kadının kocalarını bıçakla öldürdüğü açıklandı. Salı günü polis tarafından yakalanan kadın başkent Bogota'nın yaklaşık 200 km kuzeydoğusundaki Antioquia kentinin Ebéjico kasabasında yaşıyor.

Polis şefi Fernando Restrepo Espinosa "Bu kadın erkekleri kandırarak evlenip sonra da hayat sigortalarının üzerine kondu" dedi. Polis kadının kocalarının hepsinin kafasını keserek öldürdüğünü söyledi.

İlk kocası Juan Pablo Aristizábal'ı (33) Rionegro'da öldürüp 8 bin 445 dolarını almış. İkinci kocası José Johany Valencia'yı (42) Medellin'de öldürmüş. Üçüncü kocası Miguel Ángel Veleño García'yı yine aynı kentte öldürmüş ve 45 bin dolarını çekmiş.
 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.