1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. 'Tümörden kurtardık' dediler ama...

'Tümörden kurtardık' dediler ama...

Beynindeki tümörü aldırmak üzere 15 bin liralık ameliyata giren ve doktorların 'Artık kurtuldun' müjdesiyle taburcu edilen hasta, ağrıları devam edince başka bir hastaneye gitti ve aslında o tümöre hiç dokunulmadığını öğrendi!

A+A-

Girdiği ameliyatın ardından "Beynindeki tümörü aldık, kurtuldun" diye eve gönderildiğini belirten avukat Halil Sütlü, ağrılarının devam etmesi üzerine bir başka hastanede yaptırdığı incelemede söz konusu tümöre hiç dokunulmadığını öğrendi.  Bunun üzerine soluğu adliyede alan Halil Sütlü, ameliyatı yapan iki doktor ve hasteneden şikayetçi oldu. Sütlü, bu sırada bir başka hastanede ikinci kez ameliyata girdi ve tümörden kurtuldu.

BOYUN AĞRISI ŞİKAYETİYLE GİTMİŞTİ 

Boyun ağrısı şikayeti ile geçtiğimiz yıl haziran ayında doktora giden avukat Halil Sütlü, beyninde tümör olduğunu öğrendi. Üsküdar’da özel bir hastanede MR’ı çekilen Sütlü’nün iddialarına göre, Doçent Doktor B. A., beyninin tehlikeli bir bölgesinde iyi huylu bir tümör olduğunu ve tümörün alınması gerektiğini söyledi. 


.

15 BİN TL ÖDEDİ

Doktorların bu bilgiyi vermesinin ardından Sütlü, bir ay sonra ameliyat olmaya karar verdi. 44 yaşında iki çocuk babası Sütlü, temmuz ayında doktorlar H. S., ve B. A., tarafından ameliyata alındı. Sütlü’nün iddiasına göre ameliyat sonrası doktorlar, beynindeki tümörün tamamen alındığını söyledi. Sütlü bu ameliyat için 15 bin TL ödedi.

HASTANE: KENDİSİNE BİLDİRDİK

Hastane yetkilileri ve doktorlar, beyinciğin ödemli olduğunu, tamamen alınmasının hayati risk oluşturacağını belirttiler. Bu nedenle tümörün kısmen alındığı belirten doktorlar, bu bilgilerin de ameliyat sonrası hastaya bildirildiğini iddia ettiler.

AMELİYAT SONRASI GÖRME BOZUKLUĞU 

Ameliyatın ardından yaklaşık bir ay sonra görme bozukluğu yaşayan Sütlü, yeniden kendisini ameliyat eden doktor B. A’nın yanına gitti. Sütlü’yü muayene eden doktor B. A, ameliyatın çok iyi geçtiğini ve her şeyin normal olduğunu söyledi.

BAŞKA BİR DOKTORA GİTTİ ’TÜMÖRÜN ALINMAMIŞ" CEVABINI ALDI

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.